ΤΑΖ Mixed Tournament

Μεικτό τουρνουά με πολλά δρώμενα και εκπλήξεις θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 16 & 17 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, με κεντρικό χορηγό τα παιδικά ενδύματα ΤΑΖ. Οι 36 ομάδες θα χωριστούν σε τρεις κατηγορίες (Gold, Silver και Bronze), θα φορέσουν το αγωνιστικό -συλλεκτικό- τους μπλουζάκι που θα τους παρέχει η διοργάνωση και θα δώσουν μάχες στην άμμο μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Η αυλαία του τουρνουά θα πέσει με ζωντανή μουσική από τους Βαγγέλη & Γιώργο Νικολουδάκη και το συγκρότημα τους και φυσικά με άφθονο φαγητό και ποτό.

Πιο αναλυτικά:

Γενικοί Κανονισμοί

Ημερομηνία διεξαγωγής: 16-17 Ιουνίου 2018

Τοποθεσία διεξαγωγής: Άγιοι Απόστολοι, Αθλητικές εγκαταστάσεις Beach Volleyball Α.Σ. Νέας Κυδωνιάς Χανίων

Δικαίωμα συμμετοχής
– Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και εθνικοτήτων, εκτός των 16 πρώτων ανδρών και 12 πρώτων γυναικών της τρέχουσας βαθμολογίας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (εκτός και αν οι ίδιοι αθλητές/τριες πάρουν έγκριση από την Ε.Ο.ΠΕ.).

Κανονισμοί
– Οι αγώνες θα γίνουν σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς παιδιάς (FIVB Official Beach Volleyball Rules 2013-2018) και η οργανωτική επιτροπή έχει δικαίωμα προσαρμογής και επιδιαιτησίας.
– Η πειθαρχική διαδικασία κατά την διάρκεια των αγώνων ασκείται από την οργανωτική επιτροπή. Η οργανωτική επιτροπή με ομόφωνη απόφαση της μπορεί να επιβάλει άμεσα αγωνιστικές ποινές (επίπληξη, αποβολή από το τουρνουά κ.α).

Διαιτησία
– Η διαιτησία των αγώνων για όλες τις κατηγορίες γίνεται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες όπως τους ορίζει η οργανωτική επιτροπή κάθε τουρνουά. Εκτός των ειδικών περιπτώσεων (τελικοί – ημιτελικοί) που η οργανωτική επιτροπή μπορεί να κρίνει διαφορετικά.

Κατηγορίες
– GOLDEN, SILVER και BRONZE Μεικτό

Τρόπος διεξαγωγής τουρνουά
– Το ταμπλό των αγώνων θα είναι ομίλων με 18 ομάδες στην GOLDEN κατηγορία και 18 στην SILVER.
– Οι 12 ομάδες που θα αποκλειστούν από την φάση των ομίλων και στις δύο κατηγορίες (Golden & Silver) θα δημιουργήσουν την Bronze κατηγορία.
– Οι αγώνες για την GOLDEN & SILVER κατηγορία θα διεξάγονται στα 2 νικηφόρα σετ των 21 πόντων. Το τάι μπρέικ θα διεξάγεται στους 15 πόντους.
– Οι αγώνες για την BRONZE κατηγορία θα διεξάγονται στα 2 νικηφόρα σετ των 15 πόντων. Το τάι μπρέικ θα διεξάγεται στους 11 πόντους.

Συμμετοχές
– Το παράβολο συμμετοχής είναι 10€ ανά αθλητή/τρια.
– Συμμετοχές ομάδων θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:00 μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που μπορείτε να βρείτε εδώ.
– Σημειώνεται, ότι σε περίπτωση υπέρβασης του ανώτατου επιτρεπτού αριθμού συμμετοχών (18 GOLDEN και 18 SILVER ομάδες) που είναι εφικτό να φιλοξενηθούν στη διάρκεια της διοργάνωσης, νωρίτερα από την 14η Ιουνίου 2018, η οργανωτική επιτροπή των αγώνων διατηρεί το δικαίωμα να κλείσει το ταμπλό, προβαίνοντας στη σχετική ανακοίνωση στην παρούσα ιστοσελίδα.

Κατάταξη ομάδων
– Οι ομάδες θα τοποθετηθούν στο ταμπλό βάση της βαθμολογίας που έχουν συγκεντρώσει συμμετέχοντας στα τουρνουά που διοργανώνει ο σύλλογος την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.
– Οι ομάδες με μηδενική ή ίση βαθμολογία θα τοποθετηθούν στο ταμπλό βάση του χρόνου που θα δηλώσουν συμμετοχή στο τουρνουά.

Έπαθλα
– Έπαθλα και μετάλλια στους νικητές και φιναλίστ όλων των κατηγοριών και θα κληρωθούν δωροεπιταγές.
– Αγωνιστικό dry-fit μπλουζάκι σε όλους τους συμμετέχοντες
– Μετά την λήξη των αγώνων θα ακολουθήσει η καθιερωμένη γιορτή, με ζωντανή μουσική, φαγητό αλλά και άφθονο ποτό.

Πρόγραμμα Αγώνων
Σάββατο 16 Ιουνίου 2018
Ώρα έναρξης αγώνων: 14:30
Αγώνες Ομίλων GOLDEN & SILVER κατηγορίας

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018
Πρόγραμμα αγώνων:
9:00: Αγώνες Ομίλων BRONZE κατηγορίας
11:00: Προκριματικοί κατηγορίας Silver
12:00: Προκριματικοί κατηγορίας Gold
13:00: Προημιτελικοί κατηγορίας Bronze
14:00: Προημιτελικοί κατηγορίας Silver
15:00: Προημιτελικοί κατηγορίας Gold
16:00: Ημιτελικοί κατηγορίας Silver & Bronze
17:00: Ημιτελικοί κατηγορίας Gold & Τελικός κατηγορίας Bronze
18:00: Τελικός κατηγορίας Silver
19:00: Τελικός κατηγορίας Gold

Το ακριβές πρόγραμμα αγώνων θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 16 Ιουνίου. Οι ομάδες θε πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο τουλάχιστον 30 λεπτά νωρίτερα από την ώρα έναρξης του αγώνα τους, για να έχουν τον χρόνο για τα διαδικαστικά στην γραμματεία των αγώνων. Οποιαδήποτε ομάδα καθυστερήσει παραπάνω από 15 λεπτά από την προσδιορισμένη ώρα του αγώνα, θα χάνει το παιχνίδι.

Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων διατηρεί το δικαίωμα να προσαρμόσει ολόκληρο το αγωνιστικό πρόγραμμα.

Διοργανωτές
Α.Σ. Beach Volley Νέας Κυδωνίας – Χανίων

Κεντρικός χορηγός
ΤΑΖ Παιδικά Ενδύματα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...