Νικητές οι Μονιάκης Γ. – Πατεράκη Μ. στο Golden και οι Τζουγκαράκης Α. – Κούτσικου Α. στο Silver στο Full Moon Mixed Tournament 2018

Με την συμμετοχή 14 ομάδων στο Golden και 20 ομάδων στο Silver ολοκληρώθηκε και φέτος το Full Moon Mixed Tournament 2018.

Με την πανσέληνο να δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα οι 34 ομάδες διεκδίκησαν με πάθος την διάκριση. Οι αγώνες ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα με τον δυνατό αέρα αρχικά να δυσκολεύει τις προσπάθειες των αθλητών . Τελικά η πανσέληνος μεσουράνησε πάνω από τα γήπεδα, ο αέρας σταμάτησε τελείως και σε μια πανέμορφη βραδιά, οι αγώνες συνεχίστηκαν μέχρι τις 4:30 το πρωί της Κυριακής, με γεμάτες κερκίδες, από διαγωνιζόμενους και θεατές ,που απόλαυσαν εκτός από τα παιχνίδια και τα πεντανόστιμα σουβλάκια του χορηγού μας Ψητοπωλείο Delish καθώς οι ψήστες του, ανέλαβαν το ψήσιμο στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του συλλόγου αλλά και το σερβίρισμα στους παρευρισκόμενους.

Οι αγώνες συνεχίστηκαν  το μεσημέρι της Κυριακής μέχρι αργά το απόγευμα.

Στην κατηγορία Golden η ομάδα των Μονιάκη Γιώργου / Πατεράκη Μαρία από το Ηράκλειο κέρδισαν στον τελικό την Χανιώτικη ομάδα των Χειλαδάκη Κώστα / Κορακοβούνη Όλγα, με 2-0 σετ. Στους ημιτελικούς κατόρθωσαν να φτάσουν και  οι δύο ομάδες από το Ρέθυμνο , που συμμετείχαν στο τουρνουά Golden  όπου και ηττήθηκαν, οι Αραμπόπουλος Στάθης/ Ντεμάι Χρύσα από τους Ηρακλειώτες και οι Τσαπάκης Νίκος / Παπά Άντζελα από τους Χανιώτες.

Τα αποτελέσματα των αγώνων της κατηγορίας Golden μπορείτε να τα βρείτε εδώ

Στην κατηγορία Silver που το αξιοσημείωτο είναι ότι συμμετείχαν πολλά νέα παιδιά, στον τελικό επικράτησαν μετά από συναρπαστικό παιχνίδι  οι Τζουγκαράκης Αλέξανδρος / Κούτσικου Αλεξάνδρα των Ντουσάκη Μιχάλη / Γεωργιακάκη Ισμήνη.

Τα αποτελέσματα των αγώνων της κατηγορίας Silver μπορείτε να τα βρείτε εδώ

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε , για την χορηγία της στο τουρνουά και την Ice – Cretea, για τα παγωμένα και υγιεινά Κρητικά τσάγια, με μαλοτήρα, χωρίς ζάχαρη και συντηρητικών σε δύο διαφορετικές γεύσεις, που για άλλη μία φορά πρόσφερε η εταιρία , και απόλαυσαν όλοι οι αθλητές και οι θεατές .

Ίσως σας ενδιαφέρουν…