3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2018-2019, Νικητές : Μονιάκης /Bartosz Dudek στο Golden Ανδρών, Κορακοβούνη Κ./Βλαχάκη Μ. στο Golden γυναικών, Κολτσάκη/Μητριτσάκη στο Silver Γυναικών

Ολοκληρώθηκε στα Χανιά με επιτυχία η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2018-2019.

Με σύμμαχο τον υπέροχο καιρό , με ζέστη και πλήρη άπνοια, οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, και έγιναν καταπληκτικά παιχνίδια.

Στον τελικό του Golden ανδρών δύο πολύ δυνατές ομάδες, πρόσφεραν θέαμα υψηλού επιπέδου που καθήλωσε αρκετούς θεατές στις κερκίδες . Τελικά το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν επάξια οι Μονιάκης Γιώργος / Bartosz Dudek (νικητές και στην προηγούμενη αγωνιστική στο Ρέθυμνο) που κέρδισαν με 2-0 σετ τους Λίτο Μπάμπη/Αραμπόπουλο Στάθη. 

Αντίστοιχα στον τελικό του Golden γυναικών είχαμε “επανάληψη” του τελικού της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ,  όπου και πάλι οι Βλαχάκη Μαρία/Κορακοβούνη Κέλλυ επικράτησαν των Αντιμισιάρη Μαίρη/Ρηγάκου Ασπασία , μετά από έναν πολύ όμορφο και συναρπαστικό αγώνα. 

Στον τελικό του Silver γυναικών σε έναν αγώνα , που όλα τα σετ ήταν αμφίρροπα, οι Κολτσάκη Τέτα /Μητριτσάκη Ηρώ κέρδισαν τελικά  με 2-1 σετ (  19-21,21-18,14-16) τις Αγαπητού Βέρα/Ροβιθάκη Ράνια. 

Ολα τα αποτελέσματα των αγώνων στους παρακάτω συνδέσμους:

Golden ανδρών
Golden γυναικών

Silver γυναικών

Οι φιναλίστ του Golden ανδρών και οι νικήτριες στο Golden και Silver γυναικών κέρδισαν δωροεπιταγές του χορηγού μας, καταστήματος αθλητικών ειδών, Aqua Fit.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και την καντίνα Iguana για την έκπτωση που πρόσφερε σε όλους τους συμμετέχοντες

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι σε αυτό το 1ο πρωτάθλημα Δυτικής Κρήτης, οι 2 πρώτοι της τελικής βαθμολογίας της Golden κατηγορίας, τόσο σε γυναίκες όσο και στους άντρες, που θα αναδειχθούν στο τέλος της σειράς τον Απρίλιο, θα κερδίσουν ως έπαθλο τα έξοδα για τη συμμετοχή (διαμονή – οδοιπορικά και παράβολο συμμετοχής) σε πανελλήνιο πρωτάθλημα της επιλογής τους. Για τις επόμενες θέσεις της τελικής βαθμολογίες (3η, 4η κοκ) υπάρχει πρόβλεψη για έπαθλα που θα προσφερθούν από τους χορηγούς μας.
Τέλος, οι τελικοί 2 νικητές της τελικής βαθμολογίας των Silver κατηγοριών θα κερδίσουν από μια μπάλα MIKASA ο καθένας.

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν…