Νικητές οι Τζιλιβάκης/Αντιμισιάρη, στο Golden και οι Χιρμπάκης / Παπαδομανωλάκη στο Silver τουρνουά για “Το Χριστουγεννιάτικο” Μεικτό τουρνουά 2018

Παρόλο ότι η πρωινή μπόρα ¨απείλησε¨ την διεξαγωγή του Χριστουγεννιάτικου τουρνουά , τελικά η εμφάνιση των Άγιων Βασίληδων (διαγωνιζόμενοι) έφερε μαζί και τον λαμπερό ήλιο , με αποτέλεσμα το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά να μοιάζει μάλλον με ανοιξιάτικο.  Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα έφτιαξαν πολλοί αθλητές που αγωνίστηκαν άλλοι με σκουφάκια και γενειάδες Αγιου Βασίλη και άλλοι με κέρατα τάρανδου

Στο Golden Τουρνουά με συμμετοχή 8 ομάδων , με το σύστημα διπλού αποκλεισμού νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε το ζευγάρι  Αντώνης Τζιλιβάκης/Μαίρη Αντιμισιάρη, που κέρδισαν στον τελικό με 2-0 σετ το ζευγάρι των Λέκκα Χρήστου/Γκέκα Πανδώρα. με τον Τζιλιβάκη, να επανέρχεται δριμύτερος στον αγωνιστικό χώρο, μετά τον τραυματισμό του και με συμπαίκτρια την εξαιρετική Αντιμισιάρη, όχι μόνο κέρδισαν σχετικά εύκολα στον τελικό αλλά άντεξαν και στην μεγάλη μάχη του ημιτελικού  με Κάμαρη/Παπαδάκη , στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της ημέρας. Ίσως να βοήθησε και το ‘μαγικό’ σκουφάκι του Αι Βασίλη που φορούσε ο Τζιλιβάκης καθ όλη την διάρκεια του τουρνουά που τον έκανε να “πετάει”.

Στον άλλο ημιτελικό οι Λέκκας/Γκέκα που έφτασαν στον τελικό χωρίς να χάσουν ούτε σετ, κέρδισαν σχετικά εύκολα τους Χειλαδάκη/Βασιλείου, με την Βασιλείου όμως να υποφέρει από ελαφρύ τραυματισμό από τον προημιτελικό.

Όλα τα αποτελέσματα του Golden τουρνουά μπορείτε να δείτε εδώ.

Στο Silver τουρνουά από τις αρχικές 7 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή εμφανίστηκαν τελικά οι 4 ομάδες , φτιάχνοντας τελικά έναν όμιλο , όπου η πρώτη ομάδα με 8 βαθμούς  Φιλίππου Παναγιώτης/ Πολυκανδριώτου Μαρία αντιμετώπισε στον τελικό, την δεύτερη σε βαθμολογία ομάδα με 7 βαθμούς, Χιρμπάκη Γιάννη/ Παπαδομανωλάκη Γεωργία. Τελικά νικητές αναδείχτηκαν οι Χιρμπάκης Γιάννης/ Παπαδομανωλάκη Γεωργία με 2-1 σετ σε έναν αγώνα μαραθώνιο που ξεκίνησε μαζί με τα ημιτελικά του Golden και τελείωσε μετά τον τελικό του Golden.

Όλα τα αποτελέσματα του Silver τουρνουά μπορείτε να δείτε εδώ.

Στο τέλος του τουρνουά οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν ραντεβού για το δεύτερο μεικτό τουρνουά των αποκριών , όπου όλες οι ομάδες θα έρθουν ανάλογα μασκαρεμένες.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…