Regional Juniors K17 και Κ19 – Χρυσό μετάλλιο για ΔΑΒΑΡΙΑ ΙΩΑ – ΕΦΕΝΤΑΚΗ ΒΙΚ , Ασημένιο μετάλλιο για ΤΑΙΓΑΝΙΔΗ ΕΙΡ – ΡΟΥΜΠΑΚΗ ΑΓΑ

Γέμισαν νιάτα το ΣΚ τα γήπεδα των Αγίων Αποστόλων  για το τουρνουά Juniors Regional Κρήτης που διοργάνωσε η ΕΣΠΕΚ.

Το παρόν και στις 2 κατηγορίες έδωσαν μόνο τα κορίτσια, καθώς οι συμμετοχές στα αγόρια δεν ήταν αρκετές γα να γίνει τουρνουά.

Το επίπεδο των αγώνων ήταν εξαιρετικά υψηλό, και τα κορίτσια απέδειξαν ότι το μέλλον για το Κρητικό Beach Volley είναι ελπιδοφόρο.

Στην κατηγορία Κ17 συμμετείχαν συνολικά 15 ομάδες και οι αγώνες ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου και τελείωσαν αργά το απόγευμα με νικήτριες την ομάδα ΔΑΒΑΡΙΑ ΙΩΑ. – ΕΦΕΝΤΑΚΗ ΒΙΚ. που κέρδισαν σε έναν συναρπαστικό και αμφίρροπο τελικό, καθώς και τα 2 σετ κρίθηκαν στην παράταση ,  τις  ΤΑΙΓΑΝΙΔΗ ΕΙΡ. – ΡΟΥΜΠΑΚΗ ΑΓΑ. με 2-0 σετ (22-20 , 23-21)

Την Κυριακή σειρά είχε το τουρνουά Κ19 με συμμετοχή 8 ομάδων όπου μετά από μια σειρά εξαιρετικών και αμφίρροπων αγώνων φτάσαμε στον τελικό όπου είχαμε επανάληψη του τελικού του Σαββάτου καθώς οι μικρές φιναλιστ του τουρνουά Κ17 , έφτασαν και στον τελικό της μεγαλύτερης κατηγορίας, με νικήτριες ξανά τις Ρεθυμνιώτισσες ΔΑΒΑΡΙΑ ΙΩΑ. – ΕΦΕΝΤΑΚΗ ΒΙΚ. που επικράτησαν των κοριτσιών από το Ηράκλειο ΤΑΙΓΑΝΙΔΗ ΕΙΡ. – ΡΟΥΜΠΑΚΗ ΑΓΑ. λίγο πιο εύκολα αυτήν την φορά με 2-0 σετ (21-15 , 21-16)

Ίσως σας ενδιαφέρουν…