8 Μαρτίου 2020 – 4ο τουρνουά Πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020

Το πρωτάθλημα Δυτικής Κρήτης είναι μια συνδιοργάνωση του Α.Σ Beach Volley Νέας Κυδωνίας και του Ρέθυμνο Volley Club. Στο πλαίσιο αυτής της σειράς θα διεξαχθούν 7 συνολικά τουρνουά, με το τέταρτο να διεξάγεται στα Χανιά αυτή την Κυριακή στις 8 Μαρτίου στα Χανιά: Παραλία Αγίων Αποστόλων, Αθλητικές εγκαταστάσεις Α.Σ. Beach Volleyball Χανίων

Κανονισμοί
Οι αγώνες θα γίνουν σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς παιδιάς (FIVB Official Beach Volleyball Rules) και η οργανωτική επιτροπή έχει δικαίωμα προσαρμογής και επιδιαιτησίας.
Η πειθαρχική διαδικασία κατά την διάρκεια των αγώνων ασκείται από την οργανωτική επιτροπή. Η οργανωτική επιτροπή με ομόφωνη απόφαση της μπορεί να επιβάλει άμεσα αγωνιστικές ποινές (επίπληξη, αποβολή από το τουρνουά κ.α).

Κατηγορίες
Σε κάθε τουρνουά θα διεξάγονται τουρνουά ΑΝΔΡΩΝ και ΓΥΝΑΙΚΩΝ σε 2 κατηγορίες: Golden & Silver δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες να λάβουν μέρος ανάλογα με το αγωνιστικό τους επίπεδο.
Σε οποιαδήποτε κατηγορία (είτε στους άντρες, είτε στις γυναίκες) αν οι συνολικές συμμετοχές δεν είναι από 5 και άνω, θα εξετάζεται το ενδεχόμενο να συγχωνεύονται οι ομάδες των 2 κατηγοριών και θα διεξάγεται ένα τουρνουά ή το ενδεχόμενο ακύρωσης του τουρνουά της συγκεκριμένης κατηγορίας. Η απόφαση για την παραπάνω μεταβολή θα λαμβάνεται με βάση και το συνολικό αριθμό δηλωθέντων ομάδων.
Δηλώσεις Συμμετοχών μέχρι την Πέμπτη 05-03-2020 το βράδυ στις 22:00 στο :
[email protected] ή εναλλακτικά στο: [email protected]
όπου υποχρεωτικά θα πρέπει να αναφέρονται τα ονοματεπώνυμα των 2 αθλητών , η κατηγορία που θα συμμετάσχουν ( Golden ή Silver ), και τουλάχιστον ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Μετά την αποστολή του e-mail συμμετοχής, θα σας έρθει σχετικό e-mail επιβεβαίωσης, της συμμετοχής σας. Αν δεν έρθει το e-mail επιβεβαίωσης παρακαλώ ξαναστείλτε την δήλωση συμμετοχής σας.
Εκπρόθεσμες συμμετοχές θα γίνουν δεκτές μόνο και εφόσον αποφασίσει θετικά η οργανωτική επιτροπή.
Σύστημα αγώνων
Διπλού αποκλεισμού. Νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα κατακτήσει 2 σετ. Τα 2 πρώτα σετ θα παίζονται στους 15 πόντους, σε περίπτωση 3ου σετ (tie break) θα παίζεται στους 11 πόντους.
Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνεται σε μια ημέρα. Σε περίπτωση που στο ταμπλό μιας κατηγορίας θα δηλωθούν πάνω από 16 ομάδες, τότε είτε θα διεξάγονται προκριματικά το Σάββατο, είτε θα διεξάγεται διευρυμένο ταμπλό που θα διαρκεί 2 μέρες και θα ξεκινά το Σάββατο (με προσπάθεια να γίνουν μόνο αγώνες ομάδων που εδρεύουν στον εκάστοτε νομό).
Η οργανωτική επιτροπή, διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει εξ’ολοκλήρου το παραπάνω σύστημα, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες ή λόγω πρακτικών περιορισμών (μικρή διάρκεια ημέρας).
Συμμετοχές
10 ευρώ/άτομο
Βαθμολογία – Κατάταξη ομάδων
Για την κατάταξη στις αρχικές λίστες κάθε τουρνουά, εκτός από το πρώτο, θα χρησιμοποιείται η βαθμολογία που προκύπτει από τις συμμετοχές στη συγκεκριμένη σειρά αγώνων. Μόνο για το πρώτο τουρνουά οι αθλητές θα καταταχθούν από τη γενική βαθμολογία του ΑΣ Beach Volley Νέας Κυδωνίας.
Η συνολική βαθμολογία κάθε αθλητή στη σειρά, θα προκύπτει από τις 5 καλύτερες επιμέρους βαθμολογίες στα τουρνουά (ουσιαστικά από τα 6 πρώτα θα προσμετρηθούν οι 5 καλύτερες του κάθε αθλητή) και η βαθμολογία του 7ου και τελικού τουρνουά, η οποία θα μετρήσει διπλά
Μόνο για το πρώτο τουρνουά οι αθλητές θα καταταχθούν από τη γενική βαθμολογία του ΑΣ Beach Volley Νέας Κυδωνίας.
Έπαθλα
ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ σε όλες τις κατηγορίες:
Μετάλλια
Δώρα από χορηγούς του εκάστοτε τουρνουά
Διοργανωτές
Α.Σ. Beach Volley Νέας Κυδωνίας – Χανίων
Ρέθυμνο Volley Club

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...