Παγκρήτιο Τουρνουά Νίκος Κατούφας 2020 – Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Ιουλιου 2020

Ο Αθλητικός Σύλλογος BeachVolley Χανίων εχει την χαρά να ανακοινώσει και για φέτος την διοργάνωση του καθιερωμένου Παγκρήτιου τουρνουά στη μνήμη του Νίκου Κατούφα.

Η διεξαγωγή του θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουλίου 2020 και με πιθανότητα προκριματικών την Παρασκευή 17 Ιουλίου.

Οι ομάδες εκτός νομού Χανίων που θα συνεχίζουν αγωνιστικά και την Κυριακή, θα διανυκτέρευσουν το Σάββατο το βράδυ με εξοδα του Συλλόγου .

Συμμετοχές ομάδων θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 και ώρα 21:00 το βράδυ ηλεκτρονικά μέσω email στο [email protected] ή στο τηλέφωνο 6974988903 (Σέργιος)

Ημερομηνία διεξαγωγής: 18-19 Ιουλίου 2020
Τοποθεσία διεξαγωγής: Άγιοι Απόστολοι, Αθλητικές εγκαταστάσεις Beach volleyball Α.Σ. Νέας Κυδωνίας Χανίων
Δικαίωμα συμμετοχής
– Δικαίωμα συμμετοχής  έχουν άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και εθνικοτήτων, εκτός των 16 πρώτων ανδρών και 12 πρώτων γυναικών της τρέχουσας βαθμολογίας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (εκτός και αν οι ίδιοι αθλητές/τριες πάρουν έγκριση από την Ε.Ο.ΠΕ.).

Κανονισμοί
– Οι αγώνες θα γίνουν σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς παιδιάς (FIVB Official Beach Volleyball Rules) και η οργανωτική επιτροπή έχει δικαίωμα προσαρμογής και επιδιαιτησίας.
– Η πειθαρχική διαδικασία κατά την διάρκεια των αγώνων ασκείται από την οργανωτική επιτροπή. Η οργανωτική επιτροπή με ομόφωνη απόφαση της μπορεί να επιβάλει άμεσα αγωνιστικές ποινές (επίπληξη, αποβολή από το τουρνουά κ.α).
Διαιτησία
– Η διαιτησία των αγώνων για όλες τις κατηγορίες γίνεται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες όπως τους ορίζει η οργανωτική επιτροπή κάθε τουρνουά. Εκτός των ειδικών περιπτώσεων (τελικοί – ημιτελικοί) που η οργανωτική επιτροπή μπορεί να κρίνει διαφορετικά.
Κατηγορίες
– Αντρών
– Γυναικών

(θα διεξαχθούν 2 ενιαίες κατηγορίες, μια αντρών και μια γυναικών, χωρίς διαβάθμιση Golden-Silver)
Τρόπος διεξαγωγής τουρνουά
– Το ταμπλό των αγώνων θα είναι διπλού αποκλεισμού.
– Την Πέμπτη 16 Ιουλίου θα ανακοινωθεί αν θα διαξαχθεί προκριματική φάση την Παρασκευή (σε περίπτωση μεγάλου αριθμού συμμετοχών) και αν  δoθούν wild card για το Κυρίως ταμπλό από την οργανωτική επιτροπή.
– Οι αγώνες  θα διεξάγονται στα 2 νικηφόρα σετ των 21 πόντων. Το tie break θα διεξάγεται στους 15 πόντους.
– Αλλαγή γηπέδων θα γίνεται κάθε 7 πόντους.
Συμμετοχές
– Το παράβολο συμμετοχής είναι 15€ ανά αθλητή/τρια. Περιλαμβάνεται και αναμνηστική αθλητική φανέλα για όλους τους διαγωνιζόμενους του Κυρίως ταμπλό. Για τις ομάδες που θα αποκλειστούν στα προκριματικά της Παρασκευής (αν υπάρξουν) παράβολο συμμετοχής 5 ευρώ.

– Συμμετοχές ομάδων θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 και ώρα 21:00 το βράδυ ηλεκτρονικά μέσω email στο [email protected] ή στο τηλέφωνο 6974988903 (Σέργιος)

Κατάταξη ομάδων
– Οι ομάδες θα τοποθετηθούν στο ταμπλό βάση της βαθμολογίας του συλλόγου την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.
– Οι ομάδες με μηδενική ή ίση βαθμολογία θα τοποθετηθούν στο ταμπλό με κλήρωση που θα γίνει στην τεχνική σύσκεψη.
Έπαθλα
– Θα δοθούν μετάλλια και κύπελλα στις 2 πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας, καθώς και αναμνηστική αθλητική φανέλα σε όλους τους διαγωνιζόμενους του Κυρίως ταμπλό
– Για τις ομάδες εκτός νομού Χανίων που θα συνεχίζουν αγωνιστικά και την Κυριακή, θα καλυφθεί από τον Σύλλογο, η διανυκτέρευσή τους το Σάββατο το βράδυ σε ξενοδοχείο.
Πρόγραμμα Αγώνων
Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 (Προκριματικά, αν χρειαστούν)
Τεχνική σύσκεψη: 15:00 ΜΜ
Σάββατο 18 Ιουλίου 2020
Τεχνική σύσκεψη: 10:00 ΠΜ (ενδέχεται να γίνει πιο αργά. Θα εξαρτηθεί από το πλήθος των συμμετοχών. Θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση)
Ώρα έναρξης αγώνων: 10:30 ΠΜ
Κυριακή 19 Ιουλίου 2020
Ώρα έναρξης αγώνων: 10:00 ΠΜ
Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων διατηρεί το δικαίωμα να προσαρμόσει ολόκληρο το αγωνιστικό πρόγραμμα.
Διοργανωτές
Α.Σ. Beach Volley Νέας Κυδωνίας – Χανίων
Δήμος Χανίων

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν…