Κόλα/Ντούντεκ στους Ανδρες – Γαραζανάκη/Δρακάκη στις Γυναίκες – οι νικητές στο τουρνουά ‘Ν.Κατούφας 2020’

Το τουρνουά ‘Ν.Κατούφας 2020’, ολοκληρώθηκε το Σ/Κ που μας πέρασε, αφήνοντας πίσω του εντυπωσιακές στιγμές και ευχάριστες αναμνήσεις, σε ένα τουρνουά με πολύ μεγάλο αριθμό αθλητών, με συνολικά 28 ομάδες στους άνδρες και 17 ομάδες στις Γυναίκες, με ομάδες από όλη την Κρήτη και κυρίως από το Ηράκλειο, που εδωσαν δυναμικό παρών.

Το αγωνιστικό επίπεδο των αγώνων ήταν υψηλό, με όλες τις ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα. Οι ημιτελικοί και οι τελικοί ανδρών και γυναικών, ήταν εντυπωσιακοί, κρατώντας συνεχώς το ενδιαφέρον των θεατών, που γέμισαν τις κερκίδες στο γήπεδο.

Στους άνδρες το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα των Κόλα Αντιόλ/Μπάρτος Ντούντεκ που κέρδισαν σε εναν συναρπαστικό τελικό τους Μονιάκη Γιώργο/ Βολιτάκη Δημήτρη με 2-0 σετ (23-21 , 21-18) .

Στον τελικό γυναικών τα κορίτσια από το Ηράκλειο, Γαραζανάκη Ευα/Δρακάκη Μαριάννα, κέρδισαν, μετά από εναν τελικό με ανατροπές, τις Γκουγκουλή Κων/να/Βασιλείου Αντού με 2-1 σετ (13-21,21-12,15-9).

Στους ημιτελικούς ανδρών, εφτασαν οι ομάδες: Αλεξιάδης Αλέξανδρος/Χατζηδαμιανού Δαμιανός που εχασαν με 2-1 σετ από Μονιάκη/ Βολιτάκη και Δασενάκης Γιώργος/Σταυρουλάκης Αλέξης που εχασαν με 2-0 σετ από Κόλα/Ντουντεκ.

Αντίστοιχα στις γυναίκες στα ημιτελικά εφτασαν οι : Μπορμπαντωνάκη Μαριάννα / Κρητικού Γεωργία χάνοντας με 2-0 σετ από Γαραζανάκη/Δρακάκη και Αντιμισιάρη Μαίρη/Ρηγάκου Ασπασία που εχασαν με 2-1 σετ από τις Γκουγκουλή/Βασιλείου.

Συγκινητική ηταν και η στιγμή των απονομών, καθώς σε αυτήν συμμετείχε και η Κα Κατούφα Ιωάννα, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, με τις κερκίδες γεμάτες από φίλους και συγγενείς του Νίκου Κατούφα.

Επίσης στις απονομές, μας έκανε την τιμή να συμμετέχει,  η Κα Καζάκου Ελένη ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσσφαίρισης.

Ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσουν βοήθησαν, για αυτήν την μεγάλη διοργάνωση και κυρίως τους εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού , που από το πρωί του Σαββάτου μέχρι το βράδυ της Κυριακής ήταν διαρκώς κοντά μας, κατά την διάρκεια των αγώνων.

Επίσης οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία  Εστίασης Γρηγόρης στα Χανιά  των Αφων Περογιάννη , που με την ευγενική χορηγία τους , μας βοήθησαν σημαντικά, να πραγματοποιήσουμε ένα από τα πιο πετυχημένα τουρνουά του Συλλόγου μας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...