Φινάλε στο Satellite «Νίκος Κατούφας»

Με δυνατές αναμετρήσεις και πλούσιο θέαμα έκλεισε το τουρνουά που ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του Νίκου Κατούφα. Στις γυναίκες είχαμε μία επανάληψη του περυσινού τελικού με διαφορετικούς νικητές, καθώς οι Λειβαδιτάκη Ελένη / Σημαντηράκη Ξένια επικράτησαν των Βλαχάκη Κωνσταντίνα / Σφυρή Κωνσταντίνα μες 2-1 σετ (17-21, 21-19, 15-13). Στους άντρες οι Μουντράκης Γιώργος / Μαγριπλής Αχιλλέας από το Ηράκλειο επικράτησαν του Χανιώτικου ζευγαριού Λίτου Χαράλαμπου / Γλυνιαδάκη Νίκου με 2-0 σετ (21-19, 21-19). Τις απονομές στους νικητές έκαναν εκ μέρους του Δήμου, ο Δήμαρχος Κος Σταματάκης Μανώλης και ο Αντιδήμαρχος Κος Καραγιαννάκης Μανώλης και εκ μέρος της οικογενείας του εκλιπών «Νίκου Κατούφα», η γυναίκα του Βάνα και η μητέρα του Ιωάννα.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Ο Α.Σ. Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή ακόμα μιας επιτυχημένης διοργάνωσης και ιδιαίτερα τους διαιτητές Καρπουζά Ιωάννα και Πετακάκη Βούλα καθώς και του χορηγούς, Optonet Χατζηαθανασίου, Wood Market Profit και Jay Jay’s.

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού το προσεχές Σαββατοκύριακο 19/20 Ιουνίου με το τουρνουά ανάπτυξης Regional κάτω των 17 ετών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...