4ο Winter Circuit Tournament 2021-2022 – Αρχικές λίστες & πρόγραμμα αγώνων

Όλα έτοιμα και για το 4ο τουρνουά του συλλόγου το οποίο θα διεξαχθεί με αποκριάτικη διάθεση! 45 μικτές ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή όπως μπορείτε να δείτε στις αρχικές λίστες τις οποίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Επειδή αυτό το τουρνουά ανήκει στο καλεντάρι των Elite Series, συστήνουμε σε όσους το επιθυμούν, να εγγραφούν στο μητρώο τον Elite της ΕΟΠΕ. Οι 12 καλύτερες ομάδες στο silver και gold θα πρέπει να εγγραφούν υποχρεωτικά. Υπενθυμίζουμε ότι το κόστος της εγγραφής είναι 5€ μια φορά, για όλες τις συμμετοχές στα επόμενα τουρνουά που θα ακολουθήσουν μέχρι το τέλος της σειράς των Winter.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας.

Για την εγγραφή σας στο μητρώο των elite series δείτε εδώ.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή θα κοπεί η πίτα του συλλόγου για το 2022. Ελπίζουμε να είναι η τελευταία χρονιά που δεν θα έχουμε άλλη επιλογή διασκέδασης.

Ελάτε όλοι με καρναβαλική διάθεση και ενδυμασία και έχετε υπόψη ότι το καλύτερο αποκριάτικο ζευγάρι των αγώνων θα βραβευτεί!

Τέλος, την Κυριακή, θα λειτουργεί η ψησταριά, όποτε όσοι πιστοί προσέλθετε και αν θέλετε κρατάτε και κάτι ψήσιμο ή κάτι για να βρέξουμε το λαρύγγι μας!!

Όσο αναφορά το αγωνιστικό πρόγραμμα το Σάββατο θα γίνουν μόνο τα προκριματικά της Silver κατηγορίας. Οι 4 αγώνες των προκριματικών του Gold θα διεξαχθούν την Κυριακή το πρωί πριν την έναρξη του κυρίως ταμπλό. Το πρόγραμμα των αγώνων μπορείτε να το δείτε εδώ.

Παρακαλούνται όλες οι ομάδες να τηρήσουν τις αναγραφόμενες ώρες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...