5ο Winter Circuit Tournament 2021-2022

Την σκυτάλη από το μικτό παίρνει το τουρνουά αντρών/γυναικών το οποίο είναι το 5ο τουρνουά των Winter Circuit 2021-2022 και το οποίο θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 20 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην παραλία των Αγίων Αποστόλων. Υπενθυμίζουμε ότι και αυτό το τουρνουά εντάσσετε στο θεσμό των Elite Series υπό την αιγίδα της ΕΟΠΕ.

Πιο αναλυτικά, η Ε.Ο.Π.Ε. σε συνεργασία με συλλόγους-φορείς ανά την Ελλάδα διοργανώνει για την τρέχουσα χειμερινή περίοδο την παραπάνω σειρά τουρνουά, τα οποία θα τρέξουν οι συμμετέχοντες σύλλογοι. Οι αθλητές θα συγκεντρώνουν βαθμολογία μέσα από τα συγκεκριμένα τουρνουά, και βάση αυτής, ο κάθε σύλλογος θα στείλει στην τελική φάση τους αθλητές με την καλύτερη βαθμολογία να τον εκπροσωπήσουν.
Για να μετρηθεί η βαθμολογία όσων από εσάς θέλετε να διεκδικήσετε την συμμετοχή σας στην τελική φάση, πρέπει να εγγραφείτε στην ομοσπονδία με κόστος 5€. Για όσους εγγραφούν στο μητρώο, μπορεί ο σύλλογος να συλλέξει τα χρήματα από όλους και να κάνει την μεταφορά του ποσού στην ΕΟΠΕ συνολικά για διευκόλυνσή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας.

Για την εγγραφή σας στο μητρώο των elite series δείτε εδώ.

Μετά την μικρή αλλά ουσιαστική παρένθεση επιστρέφουμε στα του τουρνουά, όπου όπως προαναφέραμε θα είναι αντρών/γυναικών, με διαβάθμιση κατηγοριών σε gold και silver.

Περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να δείτε εδώ.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 17 Μαρτίου μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Τέλος, η βαθμολογίου του μικτού θα μετρήσει στη συνολική βαθμολογία των Elite Series.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...