6ο Winter Circuit Tournament 2021-2022

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση αυτή την Κυριακή με ένα “ιδιαίτερο” τουρνουά, το King and Queen of the Court.

Το τουρνουά αυτό θα είναι του τύπου side out. 5 ομάδες στη γήπεδο, σε 3 φάσεις. 1 φάση για 15λ. Ο τελευταίος βγαίνει εκτός. 2η φάση 15λ βγαίνει εκτός ο 4ος. 3η φάση διαρκεί 15λ ή λήγει όταν ο πρώτος φτάσει στους 15 πόντους.

Πόντους παίρνει μόνο η ομάδα που βρίσκεται στο “Kings Court”. Αν χαθεί service η ομάδα που το έχασε βγαίνει εκτός και παίρνει σειρά η επόμενη να σερβίρει, αλλά δεν μετράει πόντος. Αν κερδίσει την αλλαγή η ομάδα που σερβίρει, πηγαίνει στο Kings Court αλλά δεν παίρνει πόντο. Η ομάδα που ήταν στο Kings βγαίνει εκτός και περιμένει τη σειρά της να σερβίρει.Αν κερδίσει την αλλαγή η ομάδα στο Kings Court παίρνει 1 πόντο και περιμένει την επόμενη ομάδα να σερβίρει.Όταν λήγει ο χρόνος αλλά η φάση παίζεται, θα παιχτεί κανονικά ο πόντος.Σε περίπτωση ισοβαθμίας 2 ομάδων στο τέλος του χρόνου, πρώτη από τις 2 είναι αυτή με το μεγαλύτερο σερί μετρημένων πόντων στην συγκεκριμένη φάση. Αν και οι 2 (ή περισσότερες ομάδες) έχουν ίδιο σερί, ή σειρά κατάταξης καθορίζεται από τη χρονική σειρά που πέτυχαν το σερί αυτό.

Το ακριβές σύστημα διεξαγωγής θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές και θα ανακοινωθεί στην τεχνική σύσκεψη την Κυριακή πρωί.

Περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να δείτε εδώ.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 1 Απριλίου και ώρα 18:00 μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...