Δηλώσεις συμμετοχής για το τουρνουά Chania Open

Άνοιξαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το τουρνουά Open το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην παραλία των Αγίων Αποστόλων, από τις 2 έως τις 4 Ιουνίου, με συνδιοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, τον Δήμο Χανίων και την Περιφέρεια Κρήτης.

Chania Open 2023

Το τουρνουά είναι Open 3 αστέρων (12αρια ταμπλό) και εντάσσεται μέσα στις 8 κορυφαίες διοργανώσεις που θα διεξαχθούν φέτος στην Ελλάδα. Έχει έναν από τους ανώτερους συντελεστές στην Πανελλήνια Βαθμολογία (0,8) και έχει λάβει πιστοποίηση και από την διεθνή Ομοσπονδία (FIVB Homologated). Ως εκ τούτου οι αθλητές/τριες που συμμετέχουν θα λάβουν και διεθνή βαθμολογία.

Ο σύλλογος θα καλύψει τα έξοδα διαμονής για τους αθλητές/αθλήτριες του κυρίως ταμπλό (εκτός νομού Χανίων για Παρασκευή & Σάββατο 2-3 Ιουνίου), όπως επίσης και την διατροφή τους (Παρασκευή 2 Ιουνίου: βραδινό, Σάββατο 3 Ιουνίου: πρωινό, μεσημεριανό σνακ και βραδινό και Κυριακή 4 Ιουνίου: πρωινό και μεσημεριανό σνακ). Επίσης θα καλυφθεί η διαμονή και η διατροφή των αθλητών/τριων των τελικών για την Κυριακή το βράδυ αν το επιθυμούν.

Για τους αθλητές/τριες εκτός Κρήτης, η ΑΝΕΚ Lines και η Blue Star Ferries προσφέρουν 50% έκπτωση στα εισιτήρια Πειραιά – Χανιά – Πειραιά, για δρομολόγια από 1 έως 5 Ιουνίου. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τον γραμματέα του συλλόγου Ντουσάκη Μιχάλη, στο 6983511281.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Να τονίσουμε, ότι για την συμμετοχή σε επίσημη διοργάνωση θα πρέπει να έχετε κάνει εγγραφή στο μητρώο beach volley. Πληροφορίες για την εγγραφή θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.volleyball.gr/fotos/odhgies-gia-eggrafes-se-mhtroo-bv-20221.pdf

Διευκρινίζεται ότι η ισχύς του ειδικού μητρώου Elite Series ολοκληρώθηκε με την λήξη του θεσμού στις 30/04/2023 και απαιτείται η εγγραφή στο μητρώο Beach Volley για συμμετοχή στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Επίσης απαραίτητο έγγραφο είναι η κάρτα υγείας η οποία είναι πλέον ατομικό έγγραφο που θα πρέπει να έχει μαζί του ο αθλητής και να βρίσκεται σε ισχύ για όλη την διάρκεια της διοργάνωσης στην οποία συμμετέχουν. Είναι πλέον απαραίτητο στοιχείο για συμμετοχή σε διοργάνωση και όχι για την εγγραφή στο Μητρώο Beach Volley.

Το παράβολο συμμετοχής είναι 15€ ανά αθλητή/τρια και το οποίο θα πρέπει να καταβληθεί πριν την τεχνική σύσκεψη.

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο [email protected] ή με τον υπεύθυνο διοργάνωσης στο 6944622444 (Οικονομάκης Στέλιος).

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που μπορείτε να βρείτε εδώ μέχρι την Δευτέρα 29/05/23 και ώρα 14.00.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...