Ολοκληρώθηκε το Μικτό τουρνουά των συλλόγων

Ένα χαλαρό μικτό τουρνουά με πολύ κέφι διεξάχθηκε χτες το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Τριάντα ομάδες αποτελούμενες από αθλητές και οι αθλήτριες του Σλοβένικου συλλόγου που βρίσκεται στην πόλη μας και αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου μας, έδωσαν σκληρές μάχες όχι μόνο για να κερδίσουν, αλλά και για να καταναλώσουν την άφθονη πίτσα/μπύρα που συνόδευε το τουρνουά.

CBV vs Slovenia Beachcamp

Για την ιστορία, στην κατηγορία Golden, την 1η θέση κατέλαβε το ζευγάρι Αλέξανδρος Τζουγκαράκης/ Νάνση Γαρυφαλή κερδίζοντας στον τελικό την Σλοβένικ ομάδα των Jan Pibernik / Stina Mesesnel. Στην κατηγορία Silver, ο τελικός είχε τοπικό χαρακτήρα με το ζευγάρι των Χαρισσάκη Αγγελική / Βλαχάκη Μανώλη να επικρατούν των Λεκάκο Βαγγέλη / Τζανάκη Ηλιάνα. Τέλος στην κατηγορία Bronze η Αντιμισιάρη Μαίρη με συμπαίκτη τον Τζαγκαράκης Νίκο “κράτησαν την κούπα στα Χανιά” αφού νίκησαν τους Tina / Felix από την Γερμανία.

Ο σύλλογος ευχαριστεί το Σλοβένικο club για την άψογη συνεργασία του και ανανεώνει το αγωνιστικό ραντεβού όταν θα ξαναεπισκεφτούν την πόλη μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...