Φινάλε και στο 9ο Forthnet

Το 9ο τουρνουά της Forthnet και το 3ο συνεχόμενο που γίνετε στην πόλη μας, έμελλε να είναι και το 1ο που κατακτείτε από Χανιώτικη ομάδα. Ο Πέτρος Μυλωνάς με συμπαίκτη τον Γιώργο Μπουρμπάκη έφτασαν αήττητοι στον τελικό της διοργάνωσης, όπου και επικράτησαν με 2-0 σετ των Ηρακλειωτών Ραβίκαλη Γιώργου / Μαγρίπλη Αχιλλέα. Την 3η θέση κατέλαβε ακόμα μια ομάδα από το Ηράκλειο, οι Μονιάκης Γιώργος / Μουντράκης Γιώργος κερδίζοντας στον μικρό τελικό τους Θεσσαλονικείς Καράμπελα Λυκούργο / Νιώπα Δημήτρη με 2-0 σετ. Την οκτάδα, η οποία μοιράστηκε και τα χρηματικά έπαθλα των 2000€, συμπλήρωσαν οι ομάδες των Ντερμανάκη Γιάννη / Φραγκεδάκη Παναγιώτη (Χανιά), Πιστίκη Απόστολο / Θεοδωρίδη Σοφοκλή (Ρέθυμνο), Καλογερόπουλο Κων/νο / Στάμπελο Γιάννη (Αθήνα) και Λίτο Χαράλαμπο / Γλυνιαδάκη Νίκου (Χανιά).

«Ήταν το καλύτερο τουρνουά Forthnet που έχει γίνει ποτέ» ήταν τα λόγια του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη τα οποία και επιβεβαιώνονται από το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των 29 ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι περίπου τα μισά από τα παιχνίδια του τουρνουά, τελείωσαν με σκορ 2-1 σετ.
Μετά το πέρας των απονομών των επάθλων στους αθλητές, ακολούθησε απονομή αναμνηστικής πλακέτας από πλευρά του συλλόγου προς την εταιρεία Forthnet και προς τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη και από την πλευρά της Forthnet προς τον σύλλογο.
Η βραδιά έκλεισε με ένα χορταστικό και δροσερό πάρτι -όπως μας έχει συνηθίσει η Forthnet- με ζωντανή μουσική και πλούσιο κέφι και με αμφίδρομες υποσχέσεις για ένα ακόμα καλύτερο τουρνουά το 2009.
Ο Α.Σ. Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας Χανίων θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον φυσιοθεραπευτή των αγώνων Ξηρουχάκη Πέτρο, τον διαιτητή Καρπουζά Γιάννη, καθώς και όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή μιας ακόμα άψογης διοργάνωσης. Επίσης ευχαριστεί θερμά τους «δροσιστικούς» χορηγούς, νερά Σαμαριά και αναψυκτικά Γεράνι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. 16 Σεπτεμβρίου 2008

    […] Recent public urls tagged “forthnet” → Φινάλε και στο 9ο Forthnet […]