Ολοκληρώθηκε η προκριματική φάση του 1ου Winter Circuit.

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο ο αγωνιστικός μαραθώνιος της προκριματικής φάσης, όπου 16 ομάδες -4 ανά κατηγορία- κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο που οδηγεί στο κυρίως ταμπλό της Κυριακής.

Winter Circuit 2023-2024

Πρώτοι πανηγύρισαν οι αθλητές της κατηγορίας silver αντρών, με τους Καρτάκη Παναγιώτη / Χατζησταύρο Βασίλη και Γεωργακόπουλο Νεκτάριο / Γεωργακόπουλο Χρήστο να επικρατούν των Χατζηδαμιανού Δαμιανό / Λίτο Γιάννη και Αλεξανδράκη Στέλιο / Ιορδανόγλου Γιάννη με 2-0 και 2-1 σετ αντίστοιχα. Χατζηδαμιανού και Λίτος πήραν το τρίτο πολυπόθητο εισιτήριο στη συνέχεια επικρατώντας, των Μανφρέντι Φρανκ / Μανφρέντι Νικολάε με 2-0 σετ, ενώ οι Παπαγγελής Γιώργος / Κωνσταντουδάκης Γιάννης πήραν το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο κερδίζοντας με 2-1 σετ τους Αλεξανδράκη Στέλιο / Ιορδανόγλου Γιάννη.

Ακολούθησε η κατηγορία gold γυναικών όπου οι Καβάζη Σοφία / Νικολακάκη Γωγώ πήραν μια “εύκολη” πρόκριση στο κυρίως ταμπλό, λόγω της απόσυρσης της ομάδας Παπαδομανωλάκη Γεωργία / Αγαπητού Βέρα. Πιο δύσκολα, αλλά πανηγυρικά, οι Βαρσάμη Δώρα / Ψυλλάκη Χριστίνα επικράτησαν των Θεωδοσάκη Εύα / Μανουσάκη Άννα με 2-1 σετ, εξασφαλίζοντας και αυτές μια θέση στο κυρίως ταμπλό της Κυριακής. Οι δύο τελευταίες θέσεις καλύφθηκαν από τις Θεωδοσάκη Εύα / Μανουσάκη Άννα και Γαρυφαλή Νάνσυ / Μεζαρί Λορέν με τις πρώτες να κερδίζουν τις Δεμιρτσίδου Μαρία / Καραχάλιου Έλενα με 2-0 σετ, ενω οι δεύτερες να επωφελούνται και αυτές με την σειρά τους την απόσυρση των Παπαδομανωλάκη Γεωργία / Αγαπητού Βέρα.

Δυνατές μάχες είχαμε και στην κατηγορία gold αντρών όπου το πρώτο εισιτήριο το κέρδισαν οι Χρυσουλάκης Γιώργος / Καραγεωργόπουλος Αλέξανδρος επικρατώντας των Σεργάκη Αποστόλη / Καμηλάκη Μάνο με 2-0 σετ. Το 2ο εισιτήριο πήγε στους Τσιάκαλο Παντελή / Κολοκοτρώνη Σήφη όπου κέρδισαν δύσκολα τους Ντουσάκη Μιχάλη / Νικολουδάκη Γιώργο με 2-1 σετ. Μιχάλης και Γιώργος όμως δεν άφησαν την δεύτερη τους ευκαιρία να τους ξεφύγει αφού επικράτησαν με 2-0 σετ των Παπαπάνο Αντώνη / Στουπάκη Ιάσονα. Το κυρίως ταμπλό συμπληρώθηκε με τους Μαντζουκίδη Τάσο / Μαρονικολάκη Βασίλη οι οποίοι επιβλήθηκαν των Σεργάκη Αποστόλη / Καμηλάκη Μάνο με 2-1 σετ.

Η αυλαία των προκριματικών έπεσε με την κατηγορία με τις περισσότερες συμμετοχές, την silver γυναικών, με 13 ομάδες να μάχονται για τις 4 θέσεις. Με τρεις συνεχόμενες νίκες οι ομάδες των Χαραλαμπάκη Κωνσταντίνα / Χαρισσάκη Ιωάννα και Βασιλοκωνσταντάκη Ζωή / Θεοδωράκη Άννα πήραν το πολυπόθητα εισιτήρια, επικρατώντας στον τελευταίο τους αγώνα με 2-0 σετ των Δεικτάκη Ρένα / Παπαϊωάννου Στέλλα και Λαζαράκη Αγγελική / Ροβιθάκη Αθηνά αντίστοιχα. Αγγελική και Αθηνά χρειάστηκαν ένα ακόμα αγώνα για να πανηγυρίσουν με την σειρά τους την είσοδο τους στο κυρίως ταμπλό, οπού σε αυτόν κέρδισαν τις “μικρές” αλλά ελπιδοφόρες Νικολουδάκη Εριέττα / Στρατουδάκη Νεφέλη με 2-0 σετ. Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας οι Κουμιωτάκη Άσπα / Πεντάρη Κατερίνα πήραν την νίκη και το τελευταίο εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό, επικρατώντας των Δεικτάκη Ρένα / Παπαϊωάννου Στέλλα με 2-1 σετ.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...