Φινάλε στο 1ο Winter Circuit

Winter στα “χαρτιά” ήταν το τουρνουά που διεξάχθηκε από το σύλλογο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, καθώς ο καιρός ήταν άκρως καλοκαιρινός, με υψηλές θερμοκρασίες και άπνοια. Με σύμμαχο λοιπόν τον καιρό, 112 αθλητές και αθλήτριες, έδωσαν σκληρές μάχες στην άμμο, ξεκινώντας το Σάββατο το μεσημέρι και ολοκληρώνοντας το βράδυ της Κυριακής με 4 υψηλού επιπέδου τελικούς.

Πιο αναλυτικά, στην πρώτο τελικό της ημέρας, στην κατηγορία silver αντρών, οι περυσινοί πολυνίκες του θεσμού, Μαρινάκης Γιάννης / Κοροβέσης Γιάννης επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί κερδίζοντας στον τελικό τους Καρτάκη Παναγιώτη / Χατζησταύρο Βασίλη με 2-0 σετ (15-11, 15-11).

Ακολούθησε ο τελικός silver γυναικών όπου και εκεί είχαμε ένα γνώριμο ζευγάρι να ανεβαίνει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Χωρίς να χάσουν ούτε σετ, οι Μανιά Στέλλα / Χατζηδάκη Ρένα έφτασαν στα τελικά, επικρατώντας με 2-0 σετ των Βασιλοκωνσταντάκη Ζωή / Θεοδωράκη Άννα.

Μεγάλες μάχες δόθηκαν και στο ταμπλό golden γυναικών, όπου το αδιαμφισβήτητο φαβορί των Ξιαρχογιαννοπούλου Πολυτίμη / Βλαχάκη Μαρία συνάντησαν στον τελικό τις αδελφές Φραγκιουδάκη Ράνια και Κατερίνα, όπου και επικράτησαν με 2-0 σετ (15-9, 15-6).

Το φινάλε της ημέρας μας επεφύλασσε ένα ακόμα συναρπαστικό τελικό με αρκετές ανατροπές. Γεωργακόπουλος Νεκτάριος και Βρεττός Νίκος βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους Κολιάμπα Αχιλλέα / Μπατάκη Μανώλη με τελικούς νικητές τους πρώτους με 2-1 σετ (12-15, 15-13, 11-9).

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Επίσης εδώ, θα βρείτε τις τελικές βαθμολογίες του τουρνουά.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…