Έπεσε και η αυλαία του 2ου Winter Circuit

Στα “χαρτιά” Winter, για ακόμα μια φορά, καθώς ο καιρός του Σαββατοκύριακου ήταν καταπληκτικός, ευνοώντας τις προσπάθειες των αθλητών αλλά και των φίλων του αθλήματος που βρέθηκαν στις κερκίδες για να απολαύσουν το 2 τουρνουά του θεσμού. Χθες λοιπόν Κυριακή, οι 80 αθλητές και αθλήτριες που είχαν κερδίσει την πρόκριση τους στο κυρίως ταμπλό από τα προκριματικά του Σαββάτου, χωρισμένοι σε 4 κατηγορίες, έδωσαν μεγάλες μάχες μέχρι αργά το απόγευμα όπου διεξάχθηκαν οι 4 τελικοί. Πιο αναλυτικά:

Στην κατηγορία gold αντρών με “φόρα” από το Νο 16 του ταμπλό, έφτασαν στο Νο 1 οι Λίτος Μπάμπης / Χριστοδουλάκης Χρήστος, επικρατώντας με 2-1 σετ (15-13, 10-15, 11-4) του Γεωργακόπουλου Νεκτάριου (ο οποίος είχε κατακτήσει το 1ο τουρνουά του θεσμού) με συμπαίκτη αυτή την φορά τον Zhabskyi Nikita.

Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών το 2 στα 2 έκανε η Βλαχάκη Μαρία με συμπαίκτρια -σε αυτό το τουρνουά- την Γκουγκουλή Κωνσταντίνα, κερδίζοντας επίσης με 2-1 σετ την Ξιαρχογιανοπούλου Πολυτίμη -η οποία ήταν και συμπαίκτρια της Βλαχάκη στο 1ο χειμερινό τουρνουά- και την Βακαλοπούλου Μυρσίνη.

“Στο ίδιο έργο θεατές” για την κατηγορία silver αντρών, με την διαφορά ότι αυτήν την φορά οι Καρτάκης Παναγιώτης / Χατζησταύρος Βασίλης κατάφεραν να ξεπεράσουν το “εμπόδιο” των Μαρινάκη Γιάννη / Κοροβέση Γιάννη μετά από ένα συναρπαστικό και αμφίρροπο τελικό με 2-1 σετ (12-15, 15-13, 19-17).

Τέλος στο silver γυναικών το νταμπλ σε τίτλους έκανε η ομάδα των Μανιά Στέλλα / Χατζηδάκη Ρένα επικρατώντας των Χαραλαμπάκη Κωνσταντίνα / Χαρισσάκη Ιωάννα με 2-0 σετ (15-8, 15-6).

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Την βαθμολογία από τα Winter Circuit μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...