Πρόγραμμα Αγώνων 3ου Winter Circuit 2023-2024

Στους παρακάτω πίνακες μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των αυριανών αγώνων της Προκριματικής φάσης αλλά και του Κυρίως Ταμπλό.

Λόγω του ότι θα πρέπει να γίνουν 102 αγώνες! σε μία ημέρα, Θα παρακαλέσουμε όλες τις ομάδες να βρίσκονται στα γήπεδα τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού τους. Υπενθυμίζουμε επίσης, ότι για την ομαλή κύλιση του προγράμματος των αγώνων, το ζέσταμα δεν θα γίνεται εντός των γηπέδων. Μετά την λήξη των προηγούμενων αγώνων, οι ομάδες θα έχουν μόνο 2 λεπτά για επιθέσεις, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι τους.

Επίσης αν σε κάποια ομάδα παρουσιαστεί κάποιο κόλλημα, παρακαλούμε όπως ενημερώσει άμεσα την οργανωτική επιτροπή (Δαμιαμός Χατζηδαμιανού: 6980835933) για να ενημερωθεί έγκαιρα το πρόγραμμα και οι υπόλοιπες ομάδες για τις επικείμενες αλλαγές.

Τέλος υπενθυμίζουμε και πάλι ότι όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν κάρτα υγείας αθλητή υπογεγραμμένη από καρδιολόγο σε ισχύ ή εναλλακτικά να υπογράφουν το σχετικό έντυπο με την δήλωση συμμετοχής τους στη γραμματεία των αγώνων.

Το πρόγραμμα της προκριματικής φάσης μπορείτε να το δείτε εδώ.

Το πρόγραμμα του κυρίως ταμπλό μπορείτε να το δείτε εδώ.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…