Ολοκληρώθηκε και το 3ο Winter Circuit

Ποδαρικό στις διοργανώσεις έκανε το 3ο Winter Circuit με τις καλύτερες καιρικές συνθήκες και με ένα μαραθώνιο αγώνων από νωρίς το πρωί, μέχρι και αργά το βράδυ του Σαββάτου. Στην άρτια διοργάνωση συνέβαλε η συνέπεια όλων των αθλητών και των αθλητριών παρόλες τις αμφίρροπες αναμετρήσεις. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους αθλητές/τριες από το Ρέθυμνο και το ηράκλειο που μας τίμησαν με την παρουσία τους, οι οποίοι τόνισαν την απόλυτη ικανοποίηση τους για την άψογη διοργάνωση και τον θαυμασμό τους για τις εγκαταστάσεις του συλλόγου, κάτι που όπως δήλωσαν “είναι μοναδικό για την Κρήτη”. Χαρακτηριστικό είναι ότι μέσα στην περίοδο των Χριστουγεννιάτικων γιορτών, ο σύλλογος διοργάνωσε με επιτυχία 5 τουρνουά διαφόρων επιπέδων με δύο από αυτά να είναι αξιολογημένα από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ως ελίτ για μικρές κατηγορίες, με αποτέλεσμα να δοθεί στην ομοσπονδία η δυνατότητα να διεξαχθεί η τελική πανελλήνια φάση την άνοιξη και για τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας.

Στα του τουρνουά τώρα, στην gold κατηγορία, Φραγκιουδάκη Ράνια και Βρεττός Νίκος μετά από ένα συναρπαστικό και αμφίρροπο τελικό, επικράτησαν στο ται μπρέικ της Ρηγάκου Ασπασίας και Βανδουλάκη Ανδρέα, “εκμεταλλευόμενοι” τον τραυματισμό του δεύτερου στις αρχές του τρίτου σετ (16-21, 21-18, 15-4).

Φραγκιουδάκη είχαμε στο βάθρο και στην silver κατηγορία, καθώς η “μικρή” Κατερίνα με συμπαίκτη τον Παπαπάνο Αντώνη κέρδισαν τους Πασχαλίδη Ειρήνη/Αρβανίτη Γιώργο επίσης με 2-1 σετ (15-12, 8-15, 11-9).

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ, ενώ φωτογραφίες από το τουρνουά έχουν ήδη ανέβει εδώ.

Επόμενος σταθμός το 4ο Winter Circuit (Αντρών – Γυναικών) το οποίο θα διεξαχθεί στις 17-18 Φεβρουαρίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...