Κόλα / Σιδερής στο πιο ψηλό σκαλί του βάρθρου στο Patra’s Open

Το δεύτερό τους χρυσό μετάλλιο σε τουρνουά Open του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ πανηγύρισαν στην Πάτρα η ομάδα του συλλόγου που αποτελείται από τους Αντιόλ Κόλα και Βαγγέλη Σιδέρη.

Κόλα και Σιδέρης μετά από δύο αποκλεισμούς στους ομίλους των τουρνουά Masters σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά, επέστρεψαν στο βάθρο κατακτώντας το Open της Πάτρας στις εγκαταστάσεις του Patras Beach House. Μετά από έναν συγκλονιστικό ημιτελικό απέναντι στον Γιώργο Καντιώτη και τον Παναγιώτη Ιωαννίδη που κρίθηκε στο τάι μπρέικ, στον τελικό δεν δυσκολεύτηκαν τόσο απέναντι στους Δωδεκανήσιους Δημήτρη Καλιόζη, Γιάννη Καρδούλια τους οποίους και νίκησαν μετά από 35 λεπτά με 2-0 (21-13, 21-14) σετ.

Στο Patra’s Open συμμετείχε ακόμα μια ομάδα του συλλόγου, αυτή του Αλεξιάδη Αλέξανδου και Χριστοδουλάκη Χρήστο, οι οποίοι ξεκίνησαν δυνατά από την προκριματική φάση όπου σημείωσαν δύο συνεχόμενες νίκες για να κερδίσουν την πρόκριση τους στο κυρίως ταμπλό. Εκεί ηττήθηκαν αρχικά από τους μετέπειτα πρωταθλητές Κόλα / Σιδερή με 2-0 σετ και στην από τους Ντόντη / Παπασπύρο, επίσης με 2-0 σετ, για να καταλάβουν την 9η θέση.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…