Ολοκληρώθηκε το Μικτό “Ζωής & Ελπίδας”

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Μικτό τουρνουά «Ζωής & Ελπίδας» το οποίο διοργάνωσε ο Α.Σ. Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας Χανίων με συνδιοργανωτές τον Δήμο Χανίων και τον σύλλογο Ορίζοντας.
Οι αγώνες ξεκίνησαν την Παρασκευή το μεσημέρι με 28 ομάδες -οι οποίες χωρίσθηκαν σε 7 ομίλους- να παλεύουν για την πρόκριση τους στο κυρίως ταμπλό. Μετά από συναρπαστικές αναμετρήσεις, στην τελική φάση προκρίθηκαν οι Μπουρμπάκης Δήμος / Αθουσάκη Ανδριαννή και οι Γεωργακόπουλος Νεκτάριος / Κορακοβούνη Κέλλυ. Λόγω όμως του τραυματισμού της τελευταίας και καθώς το τουρνουά ήταν μια γιορτή και όχι κάποια επίσημη αναμέτρηση, υπήρξε αντικατάσταση της από την μικρή της αδελφή, την Όλγα. Γεωργακόπουλος και μικρή Κορακοβούνη επικράτησαν μετά από ένα συναρπαστικό τελικό των Μπουρμπάκη Δ. / Αθουσάκη με 2-1 σετ (21-16, 18-21, 15-10). Την 3η θέση μοιράσθηκαν οι Μπουρμπάκης Γ. / Βλαχάκη και οι Μαυριγιαννάκης / Σηφαλάκη. Οι τελευταία δε ψηφίσθηκαν από το κοινό ως το πιο αγαπημένο ζευγάρι του τουρνουά κερδίζοντας μια δωροεπιταγή των 150€ από τo κατάστημα X-Pose.
Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ.
O Α.Σ. Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας Χανίων ευχαριστεί θερμά τους συνδιοργανωτές Δήμο Χανίων και σύλλογο Ορίζοντας, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών για την πολύτιμη βοήθεια του στην διεξαγωγή του τουρνουά και τους χορηγούς-δωροθέτες του τουρνουά: Γρηγόρης Μικρογεύματα, OPTONET, X-POSE, Steak House Jay Jay’s, ξενοδοχείο Γαλήνη (Σούγια), ξενοδοχείο Almyrida Beach Residence, ξενοδοχείο Kiani Beach Resort, ξενοδοχείο Thalassa Beach Resort, Μικρό Καφέ και τα κρεοπωλεία 108.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...