Χανιώτες αθλητές στο BVAW στο Las Palmas

Οι αθλητές του Α.Σ. Beachvolley Ν. Κυδωνίας Αντιγόνη Πρωιμάκη, Ελένη Βρανά και Γιάννης Ξυλούρης συμμετείχαν στο προπονητικό camp που διοργανώθηκε από 20 εως 24 Μαρτίου από από τον Jose Salema στο προπονητικό κέντρο του Beach Volley Around the World στο Las Palmas De Gran Canaria της Ισπανίας.

Στο καμπ συμμετείχαν αθλητές απ’ όλο τον κόσμο με ιδιαίτερα έντονη την ελληνική παρουσία καθώς συμμετείχαν 10 Έλληνες σε σύνολο 28 αθλητών. Αυτό που αποκόμισαν οι αθλητες από το καμπ, ήταν η υψηλή ποιότητα προπόνησης που οφείλεται στον Jose Salema που ήταν επικεφαλής, καθώς και την γνωριμία με διαφορετικούς αθλητές διαφόρων επιπέδων και στυλ παιχνιδιου.

Η διάρκεια του καμπ ήταν συνολικά 5 ημέρες, τις 4 απ’αυτές το πρόγραμμα περιλάμβανε 2ωρες προπονήσεις (πρωι και απογευμα).Την τελευταία ημέρα διεξήχθη τουρνουα στο οποίο συμμετείχαν οι αθλητές του καμπ και κάποιες τοπικές ομάδες όπου και διακρίθηκαν οι Αντιγόνη Πρωιμάκη με την Ελένη Βρανά καθώς κατέκτησαν την πρώτη θέση και μάλιστα αήτητες και ο Γιάννης Ξυλούρης ο οποίος κατέκτησε την τρίτη θέση.

Αυτό που είναι σαφές και επιβεβαιώνεται κι από την εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή Ελλήνων Αθλητών στο καμπ, είναι ότι υπάρχει θέληση για συμμετοχή από τον κόσμο σε αντίστοιχου είδους διοργανώσεις και ίσως θα έπρεπε να γίνουν αντίστοιχες προσπάθειες και στα Χανιά όπου ήδη υπάρχουν πολύ καλές εγκαταστάσεις και το κλίμα της περιοχής ενδύκνειται.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...