10 χρόνια Α.Σ. Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας Χανίων

Όλα έτοιμα για το εορταστικό τουρνουά του συλλόγου το οποίο θα ξεκινήσει αύριο το πρωί στις 9:00, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην παραλία των Αγίων Αποστόλων. 30 αγοράκια και 30 κοριτσάκια έχουν δηλώσει συμμετοχή, το οποίο σημαίνει 15 ομάδες των 4 ατόμων. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 4 γκρουπ δυναμικότητας (2 αντρών και 2 γυναικών) και κάθε ομάδα θα απαρτίζετε από 1 αθλητή/τρια από κάθε γκρουπ. Το αγωνιστικό σύστημα θα είναι 4 όμιλοι των τεσσάρων ομάδων (ζητούνται 4 εθελοντές για να καλύψουν την 16 θέση). Από κάθε όμιλο θα προκριθεί μόνο 1 ομάδα.

Αν κάποιος ή κάποια δεν πρόλαβε να δηλώσει συμμετοχή ας παραβρεθεί στην τεχνική σύσκεψη και ίσως καταφέρουμε να την βολέψουμε. Επίσης, αν κάποιος/α που έχει δηλώσει συμμετοχή έχει κάποιο κόλλημα της τελευταίας στιγμής, παρακαλώ όπως ενημερώσει την οργανωτική επιτροπή.

Υπενθυμίζουμε ότι θα ακολουθήσει γιορτή για τα 10 χρόνια του συλλόγου όπου είναι καλεσμένοι όλοι οι συμμετέχοντες αλλά και όλα τα μέλη/φίλοι του συλλόγου που δεν πρόλαβαν ή δεν συμμετέχουν για κάποιο λόγο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...