Νικητές : Λίτος/Χατζηδαμιανού στους άντρες και Ξιαρχογιαννοπούλου/Χριστοδουλάκη στις γυναίκες στο 3ο Winter Beach Volley Tournament 2013-2014

nikites 1

Με την συμμετοχή 22 ομάδων (18 αντρών, 4 γυναικών) , ολοκληρώθηκε το τρίτο τουρνουά των Winter Circuit  2013-2014 που διοργάνωσε ο Α.Σ. BEACH VOLLEY Νέας Κυδωνίας Χανίων και ο Δήμος Χανίων στις 14-15 Δεκεμβρίου 2013.

Για τρίτη συνεχόμενη φορά την πρώτη θέση κατέλαβαν το δίδυμο Λίτος/Χατζηδαμιανού που απ΄ότι φαίνεται δύσκολα θα βρεθεί αντίπαλος να τους κοντράρει

Στον πρώτο ημιτελικό των ανδρών οι Λίτος/Χατζηδαμιανού νίκησαν τους Τσιάκαλο/Αναστασάκη με 2-0 σετ και στον δεύτερο ημιτελικό οι Γεωργακόπουλος/Ντερμανάκης νίκησαν τους Γαβριήλ/Μπατάκη με 2-0 σετ.

Στον τελικό των ανδρών οι Λίτος/Χατζηδαμιανού  νίκησαν με 2-0 σετ τους Γεωργακόπουλο/Ντερμανάκη.

 

gynaikes 2

Στις γυναίκες Ξιαρχογιαννοπούλου/Χριστοδουλάκη ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους και κατάφεραν μετά από αμφίρροπες αναμετρήσεις να κερδίσουν τον τίτλο

Στον πρώτο ημιτελικό των γυναικών οι  Ξιαρχογιαννοπούλου/Χριστοδουλάκη νίκησαν τις  Σπηλιοπούλου / Σφιναρολάκη με 2-0 σετ και στον δεύτερο ημιτελικό οι Πρωιμάκη/Μαυρεδάκη νίκησαν τις Αγιουτάντη / Παπαδάκη με 2-0 σετ.

Στον τελικό των γυναικών μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα οι Ξιαρχογιαννοπούλου/Χριστοδουλάκη νίκησαν τις Πρωιμάκη/Μαυρεδάκη με 2-1 σετ.

Όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά στο αντίστοιχο μενού ‘Διοργανώσεις’ στο site του συλλόγου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς του τουρνουά για τις δωροεπιταγές συνολικής αξίας άνω των 800 ευρώ που χορήγησαν για τις 3 πρώτες ομάδες σε άνδρες και γυναίκες καθώς και   κατόπιν κλήρωσης σε αρκετές από τις συμμετέχουσες ομάδες.

DSC_0127

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς που έμπρακτα στήριξαν το τρίτο χειμερινό τουρνουά 2013-2014.

Μαρία Γ. Λουκάκη , Διατροφολόγος – Διαιτολόγος στο Κάτω Δαράτσο τηλ. 6973328388 , louk[email protected]

“ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ” Κρεοπωλείο , Μπουρμπάκης Γιώργος – Αναπαύσεως 35 και Λεωφ. Σούδας (έναντι ΙΚΑ)

ΙΝΚΑ – Σούπερ Μάρκετ  http://www.inka-sm.gr/

«Κάβα Κασιμάτης» Παλιά Πόλη, Σκρύδλωφ 50 – Μπετόλο 53,

Κομμωτήριο «ΕΛΕΝΑ»  Μακρύς τοίχος

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φωτογράφο μας Νεκτάριο Κουναλάκη για την φωτογραφική κάλυψη του τουρνουά και τον Στέλιο Οικονομάκη για την άψογη διοργάνωση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...