Νικητές : Λίτος/Ντερμανάκης στους άντρες και Παρασκάκη/Κιλιτζιράκη στις γυναίκες στο 5ο Winter Beach Volley Tournament 2013-2014

DSC00629

Με την συμμετοχή 30 ομάδων (19 αντρών, 11 γυναικών) , ολοκληρώθηκε το πέμπτο τουρνουά των Winter Circuit  2013-2014 που διοργάνωσε ο Α.Σ. BEACH VOLLEY Νέας Κυδωνίας Χανίων και ο Δήμος Χανίων στις 15-16 Φεβρουαρίου 2014.

Αυτή την φορά το δίδυμο Λίτος/Χατζηδαμιανού που είχαν σαρώσει όλα τα προηγούμενα τουρνουά “έσπασε” και οι 2 πρώην συμπαίκτες δοκίμασαν τις δυνάμεις τους με διαφορετικούς συμπαίκτες. Ο Λίτος με Ντερμανάκη και ο Χατζηδαμιανού με Ανδρεαδάκη. Το αποτέλεσμα είναι ότι και οι δύο είχαν συμμετοχή στον μεγάλο τελικό αλλά αυτήν την φορά την νίκη πήραν οι Λίτος/Ντερμανάκης που επικράτησαν στον τελικό των Χατζηδαμιανού/Ανδρεαδάκη με 2-0 σετ.

Στον πρώτο ημιτελικό των ανδρών οι Λίτος/Ντερμανάκης νίκησαν τους Γεωργακόπουλο/Τζιλιβάκη με 2-0 σετ και στον δεύτερο ημιτελικό οι Χατηδαμιανού/Ανδρεαδάκης νίκησαν τους Τσιάκαλο/Αναστασάκη με 2-1 σετ.

DSC00589

Στις γυναίκες οι έμπειρες παίκτριες Παρασκάκη/Κιλιτζιράκη φάνηκαν πολύ δυνατές για τις αντιπάλους τους και κέρδισαν επάξια τον τίτλο κερδίζοντας όλους τους αγώνες που έδωσαν χωρίς να χάσουν  σετ.

Στον πρώτο ημιτελικό των γυναικών οι  Παρασκάκη/Κιλιτζιράκη νίκησαν τις  Σπηλιοπούλου / Σφιναρολάκη με 2-0 σετ και στον δεύτερο ημιτελικό οι Λειβαδιτάκη/Μαυρεδάκη νίκησαν τις Χριστοδουλάκη / Ψούνη με 2-0 σετ.

Στον τελικό των γυναικών  οι  Παρασκάκη/Κιλιτζιράκη νίκησαν τις Λειβαδιτάκη/Μαυρεδάκη με 2-0 σετ.

Όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά στο αντίστοιχο μενού “Διοργανώσεις” στο site του συλλόγου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς του τουρνουά για τις δωροεπιταγές που χορήγησαν  στις 3 πρώτες ομάδες σε άνδρες και γυναίκες.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς που έμπρακτα στήριξαν το τρίτο χειμερινό τουρνουά 2013-2014.

“ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ” Κρεοπωλείο , Μπουρμπάκης Γιώργος – Αναπαύσεως 35 και Λεωφ. Σούδας (έναντι ΙΚΑ)

X-pose Fashion Store, Μουσούρων 6-8, Χανιά

Μαρία Γ. Λουκάκη , Διατροφολόγος – Διαιτολόγος στο Κάτω Δαράτσο τηλ. 6973328388 , [email protected]

ΙΝΚΑ – Σούπερ Μάρκετ  http://www.inka-sm.gr/

«Κάβα Κασιμάτης» Παλιά Πόλη, Σκρύδλωφ 50 – Μπετόλο 53,

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φωτογράφο μας Νεκτάριο Κουναλάκη για την φωτογραφική κάλυψη του τουρνουά και τον Σάκη Γαβριήλ για την άψογη διοργάνωση.

DSC00625

Ίσως σας ενδιαφέρουν…