Νικητές : Λίτος/Ντερμανάκης στους άντρες και Παρασκάκη/Κιλιτζιράκη στις γυναίκες στο 5ο Winter Beach Volley Tournament 2013-2014

DSC00629

Με την συμμετοχή 30 ομάδων (19 αντρών, 11 γυναικών) , ολοκληρώθηκε το πέμπτο τουρνουά των Winter Circuit  2013-2014 που διοργάνωσε ο Α.Σ. BEACH VOLLEY Νέας Κυδωνίας Χανίων και ο Δήμος Χανίων στις 15-16 Φεβρουαρίου 2014.

Αυτή την φορά το δίδυμο Λίτος/Χατζηδαμιανού που είχαν σαρώσει όλα τα προηγούμενα τουρνουά “έσπασε” και οι 2 πρώην συμπαίκτες δοκίμασαν τις δυνάμεις τους με διαφορετικούς συμπαίκτες. Ο Λίτος με Ντερμανάκη και ο Χατζηδαμιανού με Ανδρεαδάκη. Το αποτέλεσμα είναι ότι και οι δύο είχαν συμμετοχή στον μεγάλο τελικό αλλά αυτήν την φορά την νίκη πήραν οι Λίτος/Ντερμανάκης που επικράτησαν στον τελικό των Χατζηδαμιανού/Ανδρεαδάκη με 2-0 σετ.

Στον πρώτο ημιτελικό των ανδρών οι Λίτος/Ντερμανάκης νίκησαν τους Γεωργακόπουλο/Τζιλιβάκη με 2-0 σετ και στον δεύτερο ημιτελικό οι Χατηδαμιανού/Ανδρεαδάκης νίκησαν τους Τσιάκαλο/Αναστασάκη με 2-1 σετ.

DSC00589

Στις γυναίκες οι έμπειρες παίκτριες Παρασκάκη/Κιλιτζιράκη φάνηκαν πολύ δυνατές για τις αντιπάλους τους και κέρδισαν επάξια τον τίτλο κερδίζοντας όλους τους αγώνες που έδωσαν χωρίς να χάσουν  σετ.

Στον πρώτο ημιτελικό των γυναικών οι  Παρασκάκη/Κιλιτζιράκη νίκησαν τις  Σπηλιοπούλου / Σφιναρολάκη με 2-0 σετ και στον δεύτερο ημιτελικό οι Λειβαδιτάκη/Μαυρεδάκη νίκησαν τις Χριστοδουλάκη / Ψούνη με 2-0 σετ.

Στον τελικό των γυναικών  οι  Παρασκάκη/Κιλιτζιράκη νίκησαν τις Λειβαδιτάκη/Μαυρεδάκη με 2-0 σετ.

Όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά στο αντίστοιχο μενού “Διοργανώσεις” στο site του συλλόγου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς του τουρνουά για τις δωροεπιταγές που χορήγησαν  στις 3 πρώτες ομάδες σε άνδρες και γυναίκες.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς που έμπρακτα στήριξαν το τρίτο χειμερινό τουρνουά 2013-2014.

“ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ” Κρεοπωλείο , Μπουρμπάκης Γιώργος – Αναπαύσεως 35 και Λεωφ. Σούδας (έναντι ΙΚΑ)

X-pose Fashion Store, Μουσούρων 6-8, Χανιά

Μαρία Γ. Λουκάκη , Διατροφολόγος – Διαιτολόγος στο Κάτω Δαράτσο τηλ. 6973328388 , [email protected]

ΙΝΚΑ – Σούπερ Μάρκετ  http://www.inka-sm.gr/

«Κάβα Κασιμάτης» Παλιά Πόλη, Σκρύδλωφ 50 – Μπετόλο 53,

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φωτογράφο μας Νεκτάριο Κουναλάκη για την φωτογραφική κάλυψη του τουρνουά και τον Σάκη Γαβριήλ για την άψογη διοργάνωση.

DSC00625

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...