Ρεκόρ συμμετοχών στο 6ο Winter Circuit

WINTER 2013-4 POSTER_mΜε 41 ομάδες να έχουν δηλώσει συμμετοχή, ξεκινάει αύριο το 6ο τουρνουά των Winter Circuit 2013-2014. Πιο αναλυτικά: Στους άντρες 24 ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή με τις 8 πρώτες να περνάν κατευθείαν στο κυρίως ταμπλό, ενώ οι υπόλοιπες 16 θα ριχτούν στην μάχη των προκριματικών για 4 θέσεις. Και στις γυναίκες θα γίνει προκριματική φάση, καθώς 17 ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή. Οι 8 πρώτες προκρίνονται απευθείας στο κυρίως ταμπλό και οι υπόλοιπες 9 θα τα δώσουν όλα στην προκριματική φάση για τις 4 εναπομείναντες θέσεις του κυρίως ταμπλό. Λόγω των αυξημένων συμμετοχών, η προκριματική φάση θα ξεκινήσει αύριο, Σάββατο 15 Μαρτίου και ώρα 14:00. Το κυρίως ταμπλό θα ξεκινήσει την Κυριακή 16 Μαρτίου στις 9:00 το πρωί.

Τις αρχικές λίστες μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή 16-03-2014 στις 21.00 ,θα κόψουμε την πίτα του συλλόγου, θα βραβεύσουμε τους διακριθέντες αθλητές του συλλόγου και θα διασκεδάσουμε στο Benetto Moro στο Κουμ Καπί .
Με 15 ευρώ το άτομο θα φάμε, θα πιούμε και θα διασκεδάσουμε υπό την συνοδεία έντεχνων και λαϊκών ακουσμάτων από τον μοναδικό Σταύρο Λαμπρόπουλο.
Όσοι έχετε δηλώσει συμμετοχή σας περιμένουμε.
Για όσους δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή υπάρχει ακόμη διαθεσιμότητα και μπορείτε να δηλώσετε μέχρι και το Σάββατο το βράδυ στο email του συλλόγου [email protected].
Για όσους θέλουν να έρθουν την τελευταία στιγμή, ας περάσουν την Κυριακή το βράδυ από το Benetto Moro και αν υπάρχει διαθέσιμος χώρος είναι ευπρόσδεκτοι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...