Νικητές : Γεωργακόπουλος/Μονιάκης στους άντρες και Ξιαρχογιαννοπούλου/Χριστοδουλάκη στις γυναίκες στο 6ο Winter Beach Volley Tournament 2013-2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε την συμμετοχή 39 ομάδων (24 αντρών, 15 γυναικών) , ολοκληρώθηκε το έκτο τουρνουά των Winter Circuit  2013-2014 που διοργάνωσε ο Α.Σ. BEACH VOLLEY Νέας Κυδωνίας Χανίων και ο Δήμος Χανίων στις 15-16 Μαρτίου 2014.

Αυτή την φορά ο Γεωργακόπουλος Νεκτάριος με συμπαίκτη τον εξαιρετικό Μονιάκη Γιώργο (γνωστό σε όλους μας από τα καλοκαιρινά τουρνουά), αποτέλεσαν ένα εξαιρετικά δυνατό δίδυμο , που στάθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για την ομάδα    των   Λίτου/Χατζηδαμιανού που είχε σαρώσει τους τίτλους των φετινών  χειμερινών τουρνουά.

Οι Γεωργακόπουλος/Μονιάκης μετά από έναν πολύ όμορφο αγώνα  κέρδισαν στον τελικό τους Λίτο/Χατζηδαμιανού με 2-1 σετ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτον πρώτο ημιτελικό των ανδρών οι  Γεωργακόπουλος/Μονιάκης  νίκησαν τους Ανδρεαδάκη / Ντερμανάκη με 2-0 σετ και στον δεύτερο ημιτελικό οι Λίτος/Χατζηδαμιανού νίκησαν τους Τσιάκαλο/Αναστασάκη επίσης με 2-0 σετ.

Στις γυναίκες μέχρι το τέλος έφτασαν 4 εξαιρετικά έμπειρες παίκτριες, με σημαντικές επιτυχίες σε τουρνουά τα τελευταία χρόνια, όπου οι  Ξιαρχογιαννοπούλου/Χριστοδουλάκη με πολύ καλή εμφάνιση κέρδισαν στον τελικό τις Λειβαδιτάκη / Κιλιτζιράκη με 2-1 σετ , σε ένα  όμορφο και αμφίρροπο παιχνίδι .

Στον πρώτο ημιτελικό των γυναικών οι  Ξιαρχογιαννοπούλου/Χριστοδουλάκη νίκησαν τις Πρωιμάκη / Μαυρεδάκη με 2-0 σετ και στον δεύτερο ημιτελικό οι Λειβαδιτάκη / Κιλιτζιράκη νίκησαν τις Σφιναρολάκη / Σπηλιοπούλου με 2-0 σετ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΌλα τα αποτελέσματα του τουρνουά στο αντίστοιχο μενού “Διοργανώσεις” στο site του συλλόγου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς του τουρνουά για τις δωροεπιταγές που χορήγησαν  στις 3 πρώτες ομάδες σε άνδρες και γυναίκες.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς που έμπρακτα στήριξαν το τρίτο χειμερινό τουρνουά 2013-2014.

X-pose Fashion Store, Μουσούρων 6-8, Χανιά

ΙΝΚΑ – Σούπερ Μάρκετ  http://www.inka-sm.gr/

«Κάβα Κασιμάτης» Παλιά Πόλη, Σκρύδλωφ 50 – Μπετόλο 53,

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...