Αγώνες προετοιμασίας 3-4 Μαΐου 2014 εν όψη των καλοκαιρινών αγωνιστικών υποχρεώσεων

Στις 3 & 4 Μαΐου 2014  θα διεξαχθούν αγώνες προετοιμασίας εν’ όψη των καλοκαιρινών αγωνιστικών υποχρεώσεων  των αθλητών μας.

Θα γίνουν αγώνες για άντρες και γυναίκες με 24άρι ταπλό στους άντρες και 12άρι ταμπλό στις γυναίκες με συνδιοργανωτή τον Δήμο Χανίων. Με βάση την βαθμολογία του συλλόγου οι 16 ομάδες αντρών και οι 8 γυναικών με την μεγαλύτερη βαθμολογία περνάνε απευθείας στο κυρίως ταμπλό που ξεκινάει το Σάββατο 3 Μαΐου στις 14.00.

Αν οι ομάδες είναι περισσότερες από 24 στους άντρες και 12 στις γυναίκες θα γίνουν προκριματικοί αγώνες για τις υπόλοιπες 8 ομάδες στους άντρες και 4 ομάδες στις γυναίκες που θα συμπληρώσουν τα κυρίως ταμπλό. Αν χρειαστούν προκριματικοί αγώνες αυτοί θα ξεκινήσουν Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 και ώρα 15.00.

ΜΑΚΕΤΑ-OPTONET

Για άλλη μια φορά ο σύλλογος με χορηγό το “Οπτικό Κέντρο optonet ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ” εξασφάλισε καταπληκτικά δώρα για να επιβραβεύσει τους νικητές  και συγκεκριμένα έξι (6) γυαλιά ηλίου ,  τα εκπληκτικά για αγώνες Beach Volley: M2 FRAME της OAKLEY.

Το παράβολο συμμετοχής για κάθε αθλητή-τρια είναι 10 ευρώ, και όσοι επιθυμούν με το συμβολικό ποσό των 7 ευρώ θα προμηθεύονται την αθλητική εμφάνιση της εταιρίας Royal (φανέλες για τους άντρες μπουστάκια για τις γυναίκες) με το Logo του συλλόγου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε εδώ. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα διαρκέσουν μέχρι την Πέμπτη 1 Μαΐου και ώρα 21:00.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...