Ολοκληρώθηκε το τουρνουά ακαδημιών

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε πληθώρα συμμετοχών και με την διεξαγωγή 59 αγώνων, ολοκληρώθηκε το τουρνουά ακαδημιών ενηλίκων/ανηλίκων, το οποίο διεξάχθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Όμορφοι αγώνες -με πολλά αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον- διεξήχθησαν στην κατηγορία των ανηλίκων αγοριών/κοριτσιών, όπου πρωταθλητές στέφτηκαν οι Ντουσάκης / Στάφα οι οποίοι επικράτησαν των Παπαδακάκη / Κτιστάκη με 2-0 σετ. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η ομάδα των Μπιτσάκη / Χιουσάϊ επικρατώντας στον μικρό τελικό των Κριμλιάδη / Λεουνάκη με 2-1 σετ.
Στους ενήλικες διεξήχθησαν 5 ακόμα τουρνουά, 4 γυναικών και 1 αντρών. Στο 1ο τουρνουά γυναικών οι Λαγουμιτζάκη / Σταματίου επικράτησαν με 2-0 σετ των Χριστοδουλάκη / Πεντάρη, ενώ στο 2ο τουρνουά γυναικών οι Καλαϊτζάκη / Στάθη επικράτησαν των Τουλουπάκη / Χαζιράκη επίσης με 2-0 σετ. Στο 3ο τουρνουά γυναικών οι Σφακιανάκη / Μιχαλάκη επικράτησαν των Κωνσταντινίδου / Μητροπούλου με 2-0 σετ ενώ στο 4ο και τελευταίο τουρνουά γυναικών, οι Πρωϊμάκη / Μαυρεδάκη νίκησαν τις Ζαχαριουδάκη / Παπαδάκη με 2-1 σετ. Στο τουρνουά των Αντρών, Βεριγάκης και Ποιμενίδης επικράτησαν μετά από ένα συναρπαστικό και αμφίρροπο τελικό των Αλεξάκη / Πέτκου με 2-1 σετ.

Όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Φωτογραφικό υλικό θα αναρτηθεί σύντομα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...