Τίτλοι τέλους για το 15ο Nova Beach Volley Tournament στα Χανιά

Nova Beach Volley Tournamenet 1Με μεγάλη συμμετοχή και συναρπαστικές μονομαχίες στην άμμο, ολοκληρώθηκε και ο 2ος σταθμός του 15oυ Nova Beach Volley Tournament, στα Χανιά (παραλία Αγίων Αποστόλων). Με κεντρικό σύνθημα «let’s play #novabeachvolley», από την Παρασκευή 4 έως την Κυριακή 6 Ιουλίου, 128 αθλητές, 64 ομάδες και εκατοντάδες θεατές, πέρασαν ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό τριήμερο στο πλαίσιο του 15ου Nova Beach Volley Tournament. Πραγματοποιήθηκε ρεκόρ συμμετοχών για γυναικείες ομάδες στα Χανιά, ενώ τα 135 παιχνίδια που διεξήχθησαν, αποτελούν ρεκόρ διεξαγωγής σε 5 γήπεδα. Όλοι οι συμμετέχοντες προσέφεραν θέαμα υψηλού επιπέδου, ενώ η φήμη του τουρνουά ξεπέρασε και τα ελληνικά σύνορα, καθώς στα Χανιά έλαβε μέρος στους αγώνες, γυναικεία ομάδα από τη Νορβηγία, αποτελούμενη από τις Βανέσα Λίσβελαντ και Μαρίτα Μπγιόρνε-Νταλ. Οι δύο αθλήτριες από την σκανδιναβική χώρα ήρθαν αποκλειστικά στο 15ο Nova Beach Volley Tournament, προκειμένου να προετοιμαστούν για το Νορβηγικό πρωτάθλημα Κ22 που θα ξεκινήσει 5 Αυγούστου, και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη διοργάνωση.

Στην κατηγορία Golden νικητές στους άνδρες αναδείχθηκαν οι Πατρινοί Σωτήρης Βλαχοστάθης και Παναγιώτης Σαλαβασίδης μετά από ένα συναρπαστικό τελικό ενάντια σε δύο συντοπίτες τους, τους Νεκτάριο Γεωργακόπουλο και Κωνσταντίνο Βασιλάκο (2-0, 21-17, 22-20). Στην ίδια κατηγορία, στις γυναίκες την πρώτη θέση πήραν η Γιούλη Παρασκάκη και Αθηνά Γεωργοπούλου επικρατώντας στην τελικό του δίδυμου από τα Χανιά, Λειβαδιτάκη Ελένη και Τζουβαδάκη Χριστίνα με 2-1 σετ (21-16, 21-23, 15-7). Στην κατηγορία Silver, νικητές στους άνδρες αναδείχθηκαν οι Μιχάλης Ταταράκης και Γιάννης Μπαχλιτζανάκης από το Ρέθυμνο, όπου «επιβλήθηκαν» στον τελικό των «πρωτευουσιάνων» Μάρκο Κωνσταντάκη και Γιώργο Λίλιο με 2-0 σετ (15-8, 15-5). Τέλος στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησαν η Μυρσίνη Βακαλοπούλου και η Τατιάνα Μολδοβανίδη, οι οποίες αποτελούν την Εθνική Νεανίδων στην άμμο εδώ και δύο χρόνια, επικρατώντας των Αντιγόνη Μουτσάκη και Μαρία Κιλιτζιράκη με 2-0 σετ (15-11, 16-14).

Τις απονομές έκαναν ο νέος δήμαρχος του Δήμου Χανίων, κ. Αναστάσιος Βάμβουκας, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Χανίων κ. Δημήτρης Λειψάκης, ο πρόεδρος και ο ταμίας του Αθλητικού Συλλόγου Beach Volley Νέας Κυδωνίας Χανίων, κ.κ. Σέργιος Αλεξιάδης και Άγγελος Τάπος, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Εικόνας κ. Πέρρυ Τσαγκάρη, ο ειδικός συνεργάτης και υπεύθυνος διοργάνωσης του Nova Sports Events κ. Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, καθώς και ο υπεύθυνος του Καταστήματος Forthnet στα Χανιά, κ. Μιχάλης Παπαδάκης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...