Λίτος-Χατζηδαμιανού στους άντρες & Βασιλείου-Μαρινάκη στις γυναίκες οι νικητές στα Φαλάσαρνα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Υψηλές πτήσεις – Φάση από τον τελικό

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το απόγευμα της Κυριακής το τουρνουά στα Φαλάσαρνα, στο  Playa Paraiso Falassarna

Στην πρώτη προσπάθεια του συλλόγου μας για διοργάνωση τουρνουά μακριά από την έδρα μας, σε μια υπέροχη παραλία , σε πέντε γήπεδα (από τα οποία τα τρία στήθηκαν από την αρχή), οι αθλητές πρόσφεραν υψηλού επιπέδου θέαμα σε ένα διήμερο γεμάτο αγώνες.

Με αποκορύφωμα δύο υπέροχους τελικούς νικητές αναδείχτηκαν στους άντρες οι Λίτος – Χατζηδαμιανού που λύγισαν την σθεναρή αντίσταση των Γεωργακόπουλου – Μοτάκη , με 2-0 σετ , και στις γυναίκες οι Βασιλείου – Μαρινάκη μετά από ανατροπή και συναρπαστικό αγώνα επικράτησαν των Τζουβαδάκη – Χριστοδουλάκη με 2-1.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τα κύπελλα για τις 2 πρώτες ομάδες

Με την παρουσία του στους τελικούς μας τίμησε ο Δήμαρχος Κισσάμου Κος Θ.Σταθάκης , ο οποίος έκανε και τις απονομές στους αθλητές, και ενημέρωσε όλους τους παρευρισκόμενους ότι στο μέλλον θα έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση του, στην προσπάθεια του συλλόγου για τουρνουά μεγαλύτερης εμβέλειας καθώς η παραλία στα Φαλάσαρνα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κο Κανατάκη Γιώργο , και όλους τους ανθρώπους του  Playa Paraiso Falassarna , που με την αμέριστη συμπαράστασή τους, πρόσφεραν πολύτιμη βοήθεια στην οργανωτική επιτροπή, και ένα υπέροχο χαλαρωτικό διήμερο σε αθλητές και θεατές .

Η οργανωτική επιτροπή θα επικοινωνήσει με τις 8 πρώτες ομάδες στους άντρες και τις 4 πρώτες ομάδες στις γυναίκες για να τους παραδώσει τα δώρα τους.

Όπως είχαμε ανακοινώσει δώρο παίρνει και η ομάδα με τον πιο πρωτότυπο όνομα ομάδας. Παρόλο ότι υπήρχαν εξαιρετικές εμπνεύσεις από τα κορίτσια και τα αγόρια , που δυσκόλεψαν την απόφαση της οργανωτικής επιτροπής , τελικά αποφασίστηκε το δώρο για την πιο πρωτότυπη ονομασία ομάδας, να το πάρει η  ομάδα των Καρτάκη – Βεριγάκη με όνομα ομάδας “Λίτος και Γεωργακόπουλος”….. (οι οποίοι παρεμπιπτόντως έφτασαν μέχρι τον τελικό … εννοούμε τον Λίτο και τον Γεωργακόπουλο)

Περισσότερες πληροφορίες τα αποτελέσματα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό σύντομα στο site του συλλόγου

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...