Αρχικές Λίστες τουρνουά «Νίκος Κατούφας»

2014_katoufasΗ οργανωτική επιτροπή του Παγκρήτιου τουρνουά «Νίκος Κατούφας» ανακοινώνει τις αρχικές λίστες αντρών και γυναικών, την κατάταξη τους και το πρόγραμμα των αγώνων του τουρνουά που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 18, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά.

Στο ταμπλό των ανδρών έχουν δηλώσει συμμετοχή 33 ομάδες και στο τελικό ταμπλό των ανδρών έχουν ήδη περάσει από 8 ομάδες. 4 από τα Χανιά βάση της βαθμολογίας του συλλόγου και 4 από την υπόλοιπη Ελλάδα. Οι 24 ομάδες που θα δώσουν την μάχη για 10 θέσεις στα προκριματικά θα πρέπει να δώσουν το παρών στην τεχνική σύσκεψη της προκριματικής φάσης, την Παρασκευή 18 Ιουλίου και ώρα 14:30. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 15:00 και θα είναι διπλού αποκλεισμού.

Στο ταμπλό των γυναικών έχουν δηλώσει συμμετοχή 19 ομάδες. Θα γίνει ένας νοκ-άουτ αγώνας προκριματικής φάσης μεταξύ των 2 ομάδων με μηδενική βαθμολογία: Μπενιουδάκη Ραφαέλα / Δημοτάκη Ανθή και Τσαφαράκη Αρετή / Σηφαλάκη Αντιγόνη. Ο αγώνας αυτός θα γίνει το Σάββατο 19 Ιουλίου και ώρα 14:30.

Η τεχνική σύσκεψη του κυρίως ταμπλό αντρών και γυναικών θα γίνει το Σάββατο 19 Ιουλίου στις 14:00.

Υπενθυμίζουμε ότι οι ομάδες εκτός Χανίων που θα προκρίνονται θα δικαιούνται δωρεάν διαμονή και διατροφή.

Τις αρχικές λίστες μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...