Ολοκληρώθηκε το τουρνουά ακαδημιών

Γέμισαν νιάτα χτες οι εγκαταστάσεις των Αγίων Αποστόλων όπου διεξάχθηκε το τουρνουά ακαδημιών του συλλόγου. Αθλητές και αθλήτριες χωρίστηκαν σε 4 ηλικιακά γκρουπ όπου μετά από όμορφες και ελπιδοφόρες αναμετρήσεις είχαμε τα εξής αποτελέσματα:
Στην κατηγορία μίνι την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Μαρονικολάκη Χαρούλα / Παντιέρα Έμμη και την 2η οι Αρωλιθιανάκη Ιωάννα / Κοκολάκη Ανδριάνα. Στο πρώτο γκρουπ κοριτσιών οι Μαρονικολάκη Χριστίνα / Κανδαράκη Μαρία επικράτησαν των Μαργαρώνη Χρύσα / Μαργαρώνη Εβελίνα με 2-0 σετ, ενώ με το ίδιο σκορ η Καραχάλιου Έλενα / Κριμλιάδη Άντζελα επικράτησαν των Χιουσάι Κλέντα / Τσιχλάκη Χρυσούλα στο δεύτερο γκρουπ. Τέλος στα αγόρια όπου διεξάχθηκε King of the beach, νικητές αναδείχτηκαν οι Μαρονικολάκης Βασίλης με τον Παντελάκη Γιώργο (λόγω ισοβαθμίας), ενώ την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Ντουσάκης Γιάννης.
Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων πραγματοποιήθηκε μια μικρή γιορτή για τους αθλητές/τριες αλλά και τους γονείς τους.

Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη του που βοήθησαν στην διεξαγωγή του τουρνουά και πιο συγκεκριμένα, την Πρωιμάκη Αντιγόνη, την Πετράκη Ρούλα τον Τάπο Άγγελο, τον Μανουσέλη Χρήστο και τον Αναστασάκη Δημήτρη.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…