Λίτος- Χατζηδαμιανού και Λειβαδιτάκη – Σημαντηράκη νικητές στο 1ο Winter Tournament 2014-2015

 

ROLLINI

TSAKIRIS MALLAS

YAMAMAY

 

 

 

BILL COST

 

 

 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

Με την συμμετοχή 26 ομάδων (16 αντρών, 10 γυναικών) , και με σύμμαχο τον καλό καιρό,  ολοκληρώθηκε το πρώτο τουρνουά των Winter Circuit  2014-2015 που διοργάνωσε ο Α.Σ. BEACH VOLLEY Νέας Κυδωνίας Χανίων και ο Δήμος Χανίων στις 15-16 Νοεμβρίου 2014.

Για άλλη μια φορά  το δίδυμο Λίτος/Χατζηδαμιανού, όπως και πέρυσι, κατέκτησαν το πρώτο χειμερινό τουρνουά του συλλόγου μας, νικώντας με 2-0 σετ τους Αναστασάκη – Τσιάκαλο .

Στον πρώτο ημιτελικό των ανδρών οι Λίτος/Χατζηδαμιανού  νίκησαν τους Ανδρεαδάκη/Ντερμανάκη με 2-0 σετ και στον δεύτερο ημιτελικό οι Αναστασάκης/Τσιάκαλος νίκησαν τους Γεωργακόπουλο/Μαρινάκη με 2-1 σετ.

 

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2

 

Αντίστοιχα στο τουρνουά γυναικών στον τελικό υπό το φως των προβολέων το δίδυμο Λειβαδιτάκη/Σημαντηράκη επικράτησαν των Γκέκα/ Τσιφτσιάν με 2-0 σετ

Στον πρώτο ημιτελικό των γυναικών οι Λειβαδιτάκη/Σημαντηράκη  νίκησαν τις Βουρδουμπάκη/Ντουντουλάκη  με 2-0 σετ και στον δεύτερο ημιτελικό οι Γκέκα/Τσιφτσιάν νίκησαν τις Ζουριδάκη/Ζαχαριουδάκη με 2-0 σετ.

 

 

 

 

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

 

 

Παράλληλα με τα τουρνουά ανδρών και γυναικών διοργανώθηκε και τουρνουά για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου, οι οποίοι με πολύ ενθουσιασμό ,προσπάθησαν να εφαρμόσουν όσα μαθαίνουν στις προπονήσεις , αφήνοντας πολλές ελπίδες, ότι οι μέχρι τώρα σημαντικές επιτυχίες των αθλητών του συλλόγου, σε πανελλήνιο επίπεδο, θα συνεχιστούν και στο μέλλον. Στο τέλος για τα παιδιά που ξεχώρισαν σε αυτό το τουρνουά δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια.

 

 

Θα θέλαμε φυσικά να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς του πρώτου Winter Tournament 2014-2015,

ROLLINI – WOMEN’S & MENS COLLECTION , ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ 8 – ΧΑΝΙΑ

Bill Cost – Women’s Clothing -, ΣΚΑΛΙΔΗ 35 -ΧΑΝΙΑ

Yamamay  ,  Χατζημιχάλη Γιάνναρη 46 – ΧΑΝΙΑ

TSAKIRIS MALLAS – SHOES & BAGS  , ΣΚΑΛΙΔΗ 46 – ΧΑΝΙΑ

για τις δωροεπιταγές που έδωσαν για τους πρωταθλητές και δευτεραθλητές των 2 τουρνουά , καθώς και μια δωροεπιταγή που δόθηκε σε έναν από τους συμμετέχοντες κατόπιν κλήρωσης, ο οποίος ήταν ο Σπιταδάκης Κώστας από το Ρέθυμνο , ο οποίος αψηφώντας την απόσταση συμμετέχει ανελλιπώς σε όλα τα τουρνουά του συλλόγου χειμερινά και καλοκαιρινά

YAMAMAY TSAKIRIS MALLAS ROLLINI BILL COST

 

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν…