Γεωργακόπουλος Νεκτάριος – King of the beach και Σημαντηράκη Ξένια – Queen of the beach

IMG_20150419_160134Στις 19 Απριλίου 2015  στο 6ο  Winter Circuit Tournament 2014-2015 – King/Queen of the Beach, οι 16 άντρες και οι 8 γυναίκες  με την καλύτερη βαθμολογία στα προηγούμενα 5 χειμερινά τουρνουά ρίχτηκαν στην μάχη για να βγει ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα της παραλίας των χειμερινών τουρνουά του συλλόγου μας.

Σε μια σχεδόν καλοκαιρινή ημέρα , παρακολουθήσαμε ένα τουρνουά με δυνατά και αμφίρροπα παιχνίδια , με την ιδιαιτερότητα αυτού του τελευταίου τουρνουά είναι ότι κάθε παίκτης παίζει ουσιαστικά για τον εαυτό του αλλάζοντας συμπαίκτες σε κάθε σετ .

IMG_20150419_160151Επάξια, King της παραλίας αναδείχτηκε για άλλη μιά χρονιά  ο Γεωργακόπουλος Νεκτάριος, και Queen η Σημαντηράκη Ξένια,  που κατόρθωσαν να φτάσουν μέχρι τον τελικό γύρο , όπου και έλαβαν την μεγαλύτερη ατομική βαθμολογία.

Δεύτερη θέση στους άντρες ο Λίτος Μπάμπης και στις γυναίκες η περυσινή βασίλισσα Λειβαδιτάκη Ελένη

Στην τρίτη θέση στους άντρες ισοβάθμησαν οι Ντερμανάκης Γιάννης , με τον Δασενάκη Γιώργο.

Στις γυναίκες την τρίτη θέση κατέλαβε η Ζαχαριουδάκη Χριστιάνα, και την τέταρτη η Χριστοδουλάκη Φαίη

Ο σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά την «Κάβα Κασιμάτης» Παλιά Πόλη, Σκρύδλωφ 50 – Μπετόλο 53, για την διαρκή στήριξη του και στα 6 χειμερινά τουρνουά καθώς προσέφερε  δώρα στους αγωνιζόμενους

Επίσης θα θέλαμε  να ευχαριστήσουμε το κατάστημα αθλητικών ειδών  Aquafit – Κορωναίου 4 ,  για τις δωροεπιταγές που προσέφερε ως έπαθλα στους διακριθέντες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...