Το “ΟΤΙ ΛΑΧΕΙ” MIKTO τουρνουά επανέρχεται: 16-17 ΜΑΙΟΥ 2015 και εντάσσεται στις εκδηλώσεις ‘Γιορτή Άλσους Αγίων Αποστόλων’ – Τα έσοδα θα διατεθούν στο Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών Ερυθρού Σταυρού Χανίων για αγορά εξοπλισμού

46844Το Σαββατοκύριακο 16-17  Μαΐου 2015 θα διεξαχθεί μικτό τουρνουά με τίτλο “ΟΤΙ ΛΑΧΕΙ TOURNAMENT’ με την ιδιαιτερότητα ότι οι ομάδες θα αλλάζουν σύνθεση σε κάθε σετ κατόπιν κλήρωσης.

Συγκεκριμένα πριν από κάθε γύρο οι γυναίκες διαγωνιζόμενες θα τραβάνε κλήρο για τον συμπαίκτη τους

Κάθε παίκτης θα παίξει συνολικά σε 2 ημέρες από 8-12 σετ (θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων). Πρώτος/η νικητής/τρια αναδεικνύεται ο παίκτης/τρια που θα κερδίσει τα περισσότερα σετ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας στα κερδισμένα σετ, θα υπολογιστούν οι κερδισμένοι πόντοι.

Οι 2 πρώτοι από κάθε φύλλο θα κερδίσουν μετάλλια του Συλλόγου καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το τουρνουά έχει ενταχθεί  στην ‘Γιορτή Άλσους Αγίων Αποστόλων 17-5-2015 στις 11.00’ την οποία διοργανώνουν από κοινού τα περισσότερα αθλητικά σωματεία των Χανίων.

Στα πλαίσια αυτής της γιορτής εκτός από το δικό μας τουρνουά θα υπάρχει το πρωί της Κυριακής περπάτημα γνωριμία με τη φύση  – δραστηριότητες – διαδρομή 2,5 χλμ με  συμμετοχή 2 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών Ερυθρού Σταυρού Χανίων για αγορά εξοπλισμού

 

Ο κάθε παίκτης/τρια δηλώνει ατομικά την συμμετοχή του στο τουρνουά στο e-mail του συλλόγου  [email protected] . Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 14/05/2015 και ώρα 22.00.  Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα εξαρτηθεί από τον ελάχιστο αριθμό ανδρών ή γυναικών. (για παράδειγμα αν έχουν δηλώσει συμμετοχή 16 γυναίκες και 25 άνδρες αναγκαστικά θα αποκλειστούν από το τουρνουά 9 άνδρες καθώς ο αριθμός ανδρών και γυναικών πρέπει να είναι ίδιος).Σε περίπτωση δήλωσης περισσότερων παικτών από το ένα φύλλο θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν οι παίκτες/τριες που θα δηλώσουν πρώτοι/ες την συμμετοχή τους στο e-mail του συλλόγου.

Το παράβολο συμμετοχής είναι για το τουρνουά Beach Volley  10€ και τα έσοδα θα διατεθούν από τον σύλλογο μας στο Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών Ερυθρού Σταυρού Χανίων για αγορά εξοπλισμού .

Προαιρετικά όποιο μέλος θέλει, μπορεί να δώσει επί πλέον και τα 2 ευρώ, για τις κοινές δραστηριότητες όλων των σωματείων στον κοινό σκοπό της ενίσχυσης  των Σαμαρειτών.

Εξάλλου την Κυριακή στις 11.30 θα διακόψουμε για λίγο το τουρνουά για να συμμετάσχουμε στον κοινό περίπατο όλων των σωματείων στο Άλσος των Αγίων Αποστόλων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. Ο/Η Τζουβαδακης Μανωλης λέει:

    Επιθυμώ να πάρω μέρος στο τουρνουά το σαββατοκυριακο