Με 3 μετάλλια επιστρέφουν οι αποστολές του συλλόγου

3Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Σφυρή Κωνσταντίνα / Βλαχάκη Κωνσταντίνα στο 1ο τουρνουά Juniors που διεξάχθηκε στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Η ομάδα του συλλόγου ηττήθηκε στον τελικό από τις περυσινές πρωταθλήτριες της κατηγορίας Κ17 Καράβη Τερέζα / Πασιαλή Χριστίνα με 2-0 σετ (21-18-19). Στο ίδιο τουρνουά συμμετείχαν ακόμα 3 Χανιώτικες ομάδες οι οποίες και κατέλαβαν τις εξής θέσεις:

3η θέση Κορακοβούνη Καλλιόπη / Αναγωνστοπούλου Αναίς
5η θέση Βλαχάκη Ιωάννα / Βλαμάκη Μαρία
7η θέση Μαρινάκη Ιφιγένεια / Καρατζοπούλου Βάσια

Με 2 μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν στο τουρνουά Regional K17 που διεξαγόταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Ηράκλειο. Την 1η θέση κατέκτησαν οι Ντοκάκης Μάνος / Βουρλάκης Δημήτρης, θέση που τους εξασφαλίζει μια θέση στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ17 που θα διεξαχθεί στις 1 & 2 Αυγούστου στις Ράχες Φθιώτιδας. Στις κορασίδες, οι Δόβρου Ελένη / Κορακοβούνη Όλγα κατέκτησαν την 2η θέση καθώς ηττήθηκαν στον τελικό από της αδελφές Χατζάκη Ελεάννα & Ραφαέλα -οι οποίες ήταν και φιναλίστ στο αντίστοιχο τουρνουά των Χανίων- με 2-1 σετ (21-12, 20-22, 15-12). Οι υπόλοιπες Χανιώτικες ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά κατέλαβαν τις εξής θέσεις:

3η θέση Πιτσιλή Άρτεμις / Σφυρή Ρουμπίνη
7η θέση Κουτσούρου Κωνσταντίνα / Ντουσάκη Ζωή
7η θέση Σφυρής Άγγελος / Παπαδάκης Κωνσταντίνος

Ο Α.Σ. Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας ευχαριστεί θερμά όλους του υποστηρικτές αυτής του της προσπάθειας και ειδικά την ΑΝΕΚ LINES, χορηγό των αγωνιστικών τμημάτων, καθώς και τους OPTONET Χατζηαθανασίου, GAS Motosport Culture, DIGITS LTD, Εστιατόριο Αχιλλέας, Φροντιστήριο Άρρητο, Μικρό Καφενείο, Σκουτελικό, Rollini, Yamamay, Tsakiris Mallas, Bill Cost, Άσωτος Υιός, ΕΤΑΝΑΠ και τους χορηγούς επικοινωνίας Athletic Radio και Νέα Τηλεόραση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...