To 10th Forthnet Beach Volley Tournament προ των πυλών!

logo_10o_forthnetΛίγες ημέρες έχουν μείνει για τα πρώτα σερβίς του φετινού εορταστικού 10th Forthnet Beach Volley Tournament. Όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθούν τους φίλους του αθλήματος που είτε θέλουν να παίξουν και να διεκδικήσουν τη νίκη διασκεδάζοντας ή απλά να παρακολουθήσουν μια συναρπαστική διοργάνωση με πολλές εκπλήξεις και happenings.

Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών για τα τρία επί μέρους τουρνουά που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης έχει ξεκινήσει ήδη.

Η «αυλαία» ανοίγει την Παρασκευή 3 Ιουλίου στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, στην «πατρίδα» της Forthnet, όπου για τρεις ημέρες, θα κυριαρχούν δυνατά καρφιά στην άμμο και υποδοχές υψηλού επιπέδου.

Το ρυθμό των παιχνιδιών θα φροντίσουν να κρατήσουν ψηλά ο γνωστός DJ και παρουσιαστής, Πάρης Γκαγκαδέλης, o Γιώργος Ρεϋσόπουλος, γνωστός και ως επίσημος DJ του Champions League του 2007 στην Αθήνα, με τις μουσικές του επιλογές στα decks και η ομάδα των cheerleaders που θα ανεβάσει τις θερμοκρασίες με τις χορευτικές της ικανότητες. Οι νικητές πέρα από τη χαρά της συμμετοχής, τα τρόπαια και τα μετάλλια θα λάβουν και χρηματικά έπαθλα! Μετά την απονομή των μεταλλίων και των τροπαίων, η τελική πάσα θα δίνεται στη διασκέδαση και στο εορταστικό πάρτι λήξης.

Το 10th Forthnet Beach Volley Tournament έρχεται και δίνει πάσα στη διασκέδαση. Μη λείψει κανείς!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...