Βροντερό παρόν και στο 2ο Πανελλήνιο τουρνουά Juniors

Με 6 ομάδες θα εκπροσωπηθεί ο Α.Σ. Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας στο 2ο τουρνουά Juniors που διεξάγετε στο Πέραμα Ιωαννίνων.
Πιο αναλυτικά, στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 17 ετών το παρών θα δώσουν οι Ντοκάκης Μάνος / Βουρλάκης Δημήτρης, οι οποίοι ξεκινάν από το κυρίως ταμπλό λόγω τις μικρής συμμετοχής στην κατηγορία.
Στη κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 20 ετών θα συμμετάσχουν οι ομάδες των Βλαχάκη Κωνσταντίνα / Σφυρή Κωνσταντίνα και Κορακοβούνη Καλλιόπη / Αγγελοπούλου Αναίς. Και οι δυο ομάδες ξεκινούν λόγω βαθμολογίας από το κυρίως ταμπλό στις θέσεις Νο 1 και Νο 2 αντίστοιχα.
Τέλος στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 17, θα συμμετάσχουν 3 ομάδες του συλλόγου. Οι Μαρινάκη Ιφιγένεια / Καρατζοπούλου Βάσια, οι οποίες ξεκινούν από την πρώτη θέση του κυρίως ταμπλό, οι Δόβρου Ελένη / Κορακοβούνη Όλγα (Νο 3 στο κυρίων ταμπλό) και οι Αθανασίου Χρυσή / Αποστολάκη Σοφία οι οποίες θα ριχτούν στην μάχη των προκριματικών.
Συνοδοί της αποστολής, η οποία αναχωρεί σήμερα με πλοίο της ΑΝΕΚ -χορηγό των αγωνιστικών τμημάτων-, είναι οι προπονητές Μπουρμπάκης Γιώργος & Δημοσθένης και οι Σφυρής Θανάσης, Βουρλάκης Νίκος και Δόβρος Νίκος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...