Ολοκληρώθηκε το 2ο Beach Cup στα Χανιά

Ολοκληρώθηκε χτες το αναβληθέν λόγω καιρού 2ο τουρνουά του καινοτόμου Beach Cup, με την συμμετοχή συνολικά 56 ομάδων. Ο ηλιόλουστος καιρός βοήθησε τους αθλητές να δώσουν τα μέγιστα, ικανοποιώντας τους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες των εγκαταστάσεων.

Στα 6 τουρνουά που διεξάχθηκαν είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Στην κατηγορία one star αντρών, στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Καρτάκης Παναγιώτης / Χατζησταύρος Βασίλης επικρατώντας του Παντελάκη Γιώργου / Τζανακάκη Μιχάλη με 2-0 σετ (15-7, 15-10). Στην κατηγορία one star γυναικών οι Κατσοχειράκη Σοφία / Καλαϊτζάκη Μαρία νίκησαν τις «μικρές» και ελπιδοφόρες Στάφα Λεντιάνα / Πάντζα Γκεράλντα με 2-1 σετ (6-15, 15-11, 11-8). Στο μεικτό της ίδιας κατηγορίας οι Ρεθυμνιώτες Συνολάκης Τάσος / Τρίμα Έφη επιβλήθηκαν των Αυγουστιανάκη Γιάννη / Κανδανολέων Τόνια με 2-0 σετ (19-17, 15-6).


Στο two star αντρών οι Χατζηδαμιανού Δαμιανός / Χαραλαμπίδης Νικόλας έκαναν το νταμπλ κατακτώντας την 1η θέση και σε αυτό το τουρνουά, επικρατώντας μετά από ένα συναρπαστικό τελικό των Ντερμανάκη Γιάννη / Κοβατζή Κώστας με 2-0 σετ (15-8, 16-14). Στις γυναίκες, στην κατηγορία two star, Χριστοδουλάκη Κατερίνα και Μουτσάκη Αντιγόνη επικράτησαν των Σπηλιοπούλου Νατάσα / Πεντάρη Κατερίνα με 2-0 σετ (15-11, 15-6). Τέλος στο μεικτό τουρνουά της κατηγορίας two star, οι Αναστασάκης Δημήτρης / Μαυρεδάκη Μερίνα κέρδισαν μετά από ένα συναρπαστικό και αμφίρροπο παιχνίδι, τους Γλυνιαδάκη Νίκο / Χριστοδουλάκη Κατερίνα με 2-0 σετ (19-17, 16-14).


MVP του τουρνουά αναδείχτηκε η Χριστοδουλάκη Κατερίνα, η οποία κατέκτησε το τουρνουά two star γυναικών και την 2η θέση στο two star μεικτό.


Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…