Σε Παλλήνη, Σαρωνίδα και Χανιά το 4th BEACH CUP 2015-16

4th_beach_cup To 4th BEACH CUP 2015-16 συνδιοργανώνουν o αθλητικός φορέας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Volley Tournaments (με την υποστήριξη του Παύλου Μπελιγράτη στο ΑΝΙΜΑ στη Σαρωνίδα) και ο Αθλητικός Σύλλογος Μπητς Βόλει Χανίων.

To BEACH CUP 2015-16 είναι μία σειρά που αποτελείται από 9 τουρνουά Beach Volley, τα οποία διεξάγονται ταυτόχρονα σε ΑΤΤΙΚΗ και ΧΑΝΙΑ κατά την διάρκεια ολόκληρου του έτους και χωρίζονται σε 3 αγωνιστικές περιόδους ανάλογα με την εποχή (AUTUMN Beach Cup, WINTER Beach Cup και SPRING Beach Cup)
Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετέχουν έχουν κοινή βαθμολογία και τους δίνεται η δυνατότητα να λάβουν μέρος όποτε το επιθυμούν και στα Χανιά και στην Αττική.
Κάθε αγωνιστική περίοδος θα αναδείξει τους δικούς της πρωταθλητές.

Με το 4th Beach Cup ξεκινάει η Χειμερινή περίοδο.

Το 4th BEACH CUP θα γίνει Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στην Παλλήνη (κατηγορία ONE STAR) και την Κυριακή στο ΑΝΙΜΑ στην Σαρωνίδα (κατηγορία TWO STARS) και το διοργανώνει ο αθλητικός φορέας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Volley Tournament (με την υποστήριξη του Παύλου Μπελιγράτη στο ΑΝΙΜΑ στη Σαρωνίδα) και Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στα ΧΑΝΙΑ στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις Μπητς Βόλει Νέας Κυδωνίας Χανίων και το διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Beach Volley ΧΑΝΙΩΝ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – XANIA – One Star Cup

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Τεχνική σύσκεψη ΓΥΝΑΙΚΩΝ, Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, 14:00

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΙΚΤΟ
Τεχνική σύσκεψη ΜΕΙΚΤΟΥ, Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 12:00

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΔΡΩΝ
Τεχνική σύσκεψη ΑΝΔΡΩΝ, Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, 14:00

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – XANIA – Two Star Cup

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Τεχνική σύσκεψη ΓΥΝΑΙΚΩΝ, Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, 9:00

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΙΚΤΟ
Τεχνική σύσκεψη ΜΕΙΚΤΟΥ, Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, 15:00

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΔΡΩΝ
Τεχνική σύσκεψη ΑΝΔΡΩΝ, Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, 9:00

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ NOVASPORTS
Από το 4th Beach Cup χορηγός επικοινωνίας θα είναι η Novasports και στο νικητή και τη νικήτρια ομάδα του τουρνουά Beach Cup, θα δοθούν wild cards ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε έναν από τους σταθμούς του τουρνουά Novasports Beach Volley. Η παροχή αυτή θα ισχύει στην περίπτωση που η νικήτρια ομάδα θα κατέβει με την ίδια σύνθεση που αγωνίστηκε στο τουρνουά Beach Cup.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να βρείτε την προκήρυξη των αγώνων, πληροφορίες για τον 2ο Beach Cup, καθώς και δηλώσεις συμμετοχής:
Προκήρυξη αγώνων
Πληροφορίες για το 4th Beach Cup
Δηλώσεις Συμμετοχής

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...