Πρωταθλητές Χειμώνα βγάζει το 6th BEACH CUP

6th_beach_cupTo 6th BEACH CUP 2015-16 συνδιοργανώνουν o αθλητικός φορέας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Volley Tournaments και ο Αθλητικός Σύλλογος Beach Volley Χανίων. Χορηγός επικοινωνίας είναι τα κανάλια Novasports.

To BEACH CUP 2015-16 είναι μία σειρά που αποτελείται από 9 τουρνουά Beach Volley, τα οποία διεξάγονται ταυτόχρονα σε ΑΤΤΙΚΗ και ΧΑΝΙΑ κατά την διάρκεια ολόκληρου του έτους και χωρίζονται σε 3 αγωνιστικές περιόδους ανάλογα με την εποχή (AUTUMN Beach Cup, WINTER Beach Cup και SPRING Beach Cup)

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετέχουν έχουν κοινή βαθμολογία και τους δίνεται η δυνατότητα να λάβουν μέρος όποτε το επιθυμούν και στα Χανιά και στην Αττική.

Κάθε αγωνιστική περίοδος θα αναδείξει τους δικούς της πρωταθλητές.

Το 6th BEACH CUP θα γίνει Σάββατο 27 (μεικτό κατηγορία ONE STAR), την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου (ανδρών, γυναικών ONE & TWO STARS) και το Σάββατο 5 Μαρτίου (μεικτό κατηγορία TWO STARS) στην Παλλήνη και το διοργανώνει ο αθλητικός φορέας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Volley Tournament, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στα ΧΑΝΙΑ στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις Beach Volley Νέας Κυδωνίας Χανίων και το διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Beach Volley ΧΑΝΙΩΝ.

Στο νικητή και στη νικήτρια ομάδα της τελικής φάσης του τουρνουά Beach Cup, θα δοθούν wild cards ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε έναν από τους σταθμούς του “Novasports Beach Volley Tournament”.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – XANIA – One Star Cup
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Τεχνική σύσκεψη ΓΥΝΑΙΚΩΝ, Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, 14:00

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΙΚΤΟ
Τεχνική σύσκεψη ΜΕΙΚΤΟΥ, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 12:00

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΔΡΩΝ
Τεχνική σύσκεψη ΑΝΔΡΩΝ, Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, 14:00

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – XANIA – Two Star Cup
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Τεχνική σύσκεψη ΓΥΝΑΙΚΩΝ, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, 9:00

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΙΚΤΟ
Τεχνική σύσκεψη ΜΕΙΚΤΟΥ, Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, 15:00

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΔΡΩΝ
Τεχνική σύσκεψη ΑΝΔΡΩΝ, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, 9:00

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να βρείτε την προκήρυξη των αγώνων, πληροφορίες για τον 6th Beach Cup, καθώς και δηλώσεις συμμετοχής:
Προκήρυξη αγώνων
Πληροφορίες για το 6th Beach Cup
Δηλώσεις Συμμετοχής
Γενική Βαθμολογία

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...