Πρωταθλήτρες Ελλάδος Δόβρου / Κορακοβούνη

raches_smΜε μεγάλη παρουσία κόσμου στις κερκίδες ολοκληρώθηκαν οι τελικοί της κατηγορίας Κ17 στις Ράχες Φθιώτιδας. Πρωταθλητές Ελλάδος στην κατηγορία των Παίδων αναδείχθηκαν οι Βασίλης και Δημήτρης Ζήσης από την Πρέβεζα, μετά τη νίκη τους με 2-0 επί των Σμπιράκη / Αντωνακάκη από το Ρέθυμνο. Με τη λήξη του αγώνα οι νέοι Πρωταθλητές δήλωσαν: ‘’ Κάναμε ένα πολύ καλό τουρνουά και το αξίζαμε. Ο κόσμος και η διοργάνωση ήταν καταπληκτικά . Ελπίζω σε μια ανάλογη συνέχεια καθώς είναι η πρώτη μας χρονιά που ασχοληθήκαμε με το μπιτς βόλεϊ.’’
Στον τελικό των Κορασίδων οι Χανιώτισσες Δόβρου / Κορακοβούνη επικράτησαν με 2-0 σετ των αδερφών Χατζάκη οι οποίες είχαν κατακτήσει τα δύο προηγούμενα τουρνουά. Κατευχαριστημένες από τη νίκη τους και την απόδοση τους τόνισαν: ‘’ Δεν το περιμέναμε είναι η αλήθεια. Μας βοήθησε αρκετά ο καιρός, το πιστέψαμε και φτάσαμε μέχρι εδώ. Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα’’.
Ο Α.Σ. Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας ευχαριστεί θερμά όλους του χορηγούς του OPTONET Χατζηαθανασίου, GAS Motosport Culture, DIGITS LTD, Εστιατόριο Αχιλλέας, Φροντιστήριο Άρρητο, Μικρό Καφενείο, Σκουτελικό, Rollini, Yamamay, Tsakiris Mallas, Bill Cost, Άσωτος Υιός, ΕΤΑΝΑΠ, Jay-Jay’s, Θέμα café, Μιχελάκης χρώματα & δομικά υλικά, τους χορηγούς επικοινωνίας Athletic Radio, Νέα Τηλεόραση και ειδικά την ΑΝΕΚ Lines, χορηγό των αγωνιστικών του τμημάτων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...