Ανέστης Δημητριάδης και Σταύρος Βλαχάκης οι Πρωταθλητές και Λητώ Δοκοπούλου και Χριστίνα Φαράντζου οι Πρωταθλήτριες του Beach Cup αγωνιστικής περιόδου 2015-16

Ολοκληρώθηκε η τελική φάση του BEACH CUP 2015-16, στην οποία συμμετείχαν οι 12 πρώτες ομάδες ανδρών και οι 9 πρώτες ομάδες γυναικών της συνολικής βαθμολογίας του θεσμού. Το BEACH CUP είναι μία καινοτόμα και πρωτοποριακή ιδέα τουρνουά beach volley, που συνδιοργανώνουν ο αθλητικός φορέας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Volley Tournaments και ο Αθλητικός Σύλλογος beach Volley Χανίων. Χορηγός επικοινωνίας είναι τα κανάλια Novasports.

To BEACH CUP 2015-16 είναι μία σειρά που αποτελείται από 9 τουρνουά Beach Volley, τα οποία διεξάγονται ταυτόχρονα σε ΑΤΤΙΚΗ και ΧΑΝΙΑ κατά την διάρκεια ολόκληρου του έτους και χωρίζονται σε 3 αγωνιστικές περιόδους ανάλογα με την εποχή (AUTUMN Beach Cup, WINTER Beach Cup και SPRING Beach Cup).

Στο BEACH CUP 2015-16 σε ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο σε Χανιά και Αττική συμμετείχαν περισσότερες από 950 ομάδες συνολικά στα τουρνουά των ανδρών, γυναικών και μεικτού στις κατηγορίες one & two stars.

Πρωταθλητές ανδρών αναδείχθηκαν ο Ανέστης Δημητριάδης και ο Σταύρος Βλαχάκης νικώντας σε έναν εξαιρετικό τελικό με 2-0 σετ (15-13, 19-17) τον Μπάμπη Λίτο και τον Δαμιανό Χατζηδαμιανού.
Τις απονομές στους νικητές έκανε η κυρία Φωτεινή Μοσχούλη Επικεφαλής Τμήματος Επικοινωνίας Καναλιών Novasports.

Πρωταθλήτριες γυναικών αναδείχθηκαν η Λητώ Δοκοπούλου και η Χριστίνα Φαράντζου νικώντας στον τελικό με 2-1 σετ (15-6, 16-18, 11-7) την Νατάσα Παπαδοπούλου και την Νάντια Ζαμπιάκη.

Στους Πρωταθλητές και στις Πρωταθλήτριες του Beach Cup, δόθηκαν wild cards ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε έναν από τους 2 σταθμούς του “17th Novasports Beach Volley Tournament” σε Αττική και Χανιά.

Ρεπορτάζ από τους αγώνες της τελικής φάσης θα προβληθεί στα κανάλια Novasports.

Tα βίντεο των τελικών της τελικής φάσης μπορείτε να τα δείτε εδώ, ενώ φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…