Beach Volley Super League Tournament

Η Beach Volley SUPER LEAGUE, διοργανώνεται από το iBeach Volleyball Club και το Beach Arena, σε συνεργασία με Τοπικούς Συνδιοργανωτές που κατά κύριο λόγο έχουν σκοπό την εξάπλωση του αθλητισμού και του πολιτισμού όπως αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, εταιρίες, φορείς και ιδιώτες.

Η Beach Volley Super League (παρακάτω για συντομία BVSL) θα αποτελείται από διοργανώσεις Beach Volley σε όλη την Ελλάδα σύμφωνα με πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί στις ιστοσελίδες και social media των iBeach και Beach Arena.

Επίσης, θα υπάρχουν τα BVSL Camps που θα διοργανώνονται με σκοπό την εκμάθηση του αθλήματος και την εξάπλωση του σπορ τόσο στις μικρές ηλικίες όσο και σε αρχάριους / προχωρημένους.
Το BVSL Travel αφορά μια προσπάθεια να υπάρχει για όλους τους φίλους του αθλήματος η πρώτη επαφή με μεγάλες διοργανώσεις και συναντήσεις του εξωτερικού.

Οι τοποθεσίες και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των Τουρνουά μπορούν να αλλάξουν για ιδιαίτερο σοβαρό λόγο με κοινή απόφαση iBeach / Beach Arena και των τοπικών συνδιοργανωτών

Το 1o Beach Volley Super League Tournament θα γίνει την το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου ταυτόχρονα σε 4 σημεία στην Ελλάδα: στο “ΤRIANTAFYLLIDIS Beach Arena” στο Γέρακα, στο iBeach Volleyball Club στο Παπάγου, στο KONAN Sand Sports Club στην Πάτρα και στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Beach Volley Νέας Κυδωνίας Χανιών στα Χανιά.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε την προκήρυξη των αγώνων:
Προκήρυξη αγώνων

1ο BVSL Tournament
9-10 Δεκεμβρίου 2017 Γέρακας, Παπάγου, Πάτρα & Χανιά
ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2 κατηγοριών
Κάθε αγωνιστική είναι ΑΝΔΡΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ και ΜΕΙΚΤΟ και γίνεται σε 2 κατηγορίες golden & silver δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες να λάβουν μέρος ανάλογα με το αγωνιστικό τους επίπεδο.

ΧΑΝΙΑ
Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 – XANIA
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΙΚΤΟ Golden & Silver
Τεχνική σύσκεψη 14:00
Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017- XANIA
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΤΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ Silver
Τεχνική σύσκεψη 9:00
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΤΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ Golden
Τεχνική σύσκεψη ΓΥΝΑΙΚΩΝ 12:00

Σημ: Οι παραπάνω ώρες ενδέχεται να αλλάξουν ανάλογα με το πλήθος δηλώσεων συμμετοχής στα τουρνουά. Οι ακριβείς ώρες θα ανακοινώνονται εκ νέου, την Παρασκευή πριν τους αγώνες.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Τα Τουρνουά BVSL θα διεξαχθούν με το σύστημα των ομίλων στην α’ φάση και νοκ άουτ στις επόμενες. Ο αριθμός των ομάδων που περνάνε από τους ομίλους θα ορίζετε ανάλογα το αγωνιστικό πρόγραμμα και με απόφαση του Τεχνικού Υπευθύνου.

Σε περίπτωση που σε κάποιο τουρνουά διεξαχθούν προκριματικοί αγώνες τότε αποκλειστικός υπεύθυνος για το σύστημα διεξαγωγής ορίζετε ο Τεχνικός Υπεύθυνος.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
10 ευρώ το άτομο/15 € για 2 κατηγορίες (Αντρών ή Γυναικών & Μεικτό)

Σημειώνεται, ότι σε περίπτωση υπέρβασης του ανώτατου επιτρεπτού αριθμού συμμετοχών που είναι εφικτό να φιλοξενηθούν στη διάρκεια της διοργάνωσης, η οργανωτική επιτροπή των αγώνων διατηρεί το δικαίωμα να κλείσει το ταμπλό, προβαίνοντας στη σχετική ανακοίνωση.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Βαθμολογία Golden/Open

1ος 100
2ος 85
3ος – 4ος 70
5ος+ follow 50

Βαθμολογία One Star
1ος 50
2ος 40
3ος – 4ος 35
5ος – 8ος 30
5ος+ follow 15

Σε περίπτωση που σε μια κατηγορία διοργανώθηκε μόνο 1 τουρνουά τότε αυτό θεωρείτε Open και παίρνει την αντίστοιχη βαθμολογία.

Ο κάθε αθλητής μπορεί να συμμετάσχει σε όποια κατηγορία θέλει αλλά κρατάει την μεγαλύτερη ανά αγωνιστική. π.χ αθλητής που αγωνίστηκε σε ανδρικό Silver και κατέκτησε την 2η θέση (40 βαθμούς) και σε μεικτό silver κατέκτησε την 1η θέση (50 βαθμούς), δεν θα λάβει αθροιστικά 90 βαθμούς αλλά το καλύτερο αποτέλεσμα του στην ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (50 βαθμούς).

Οι αθλητές μπορούν να συγκεντρώσουν βαθμούς σε διαφορετικές περιφέρειες το ίδιο ΣΚ π.χ αθλητής που αγωνίστηκε στο Beach Arena το Σάββατο, μπορεί να αγωνιστεί την Κυριακή στο iBeach και να βαθμολογηθεί και στις 2 περιφέρειες.

Οι αθλητές μπορούν να συλλέγουν βαθμολογία σε όποια περιφέρεια επιθυμούν, συμμετέχοντας στα αντίστοιχα τουρνουά και να διεκδικούν την πρόκριση τους στο ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ έχοντας πολλαπλές ευκαιρίες σε διάφορες περιφέρειες. π.χ αθλητής μπορεί να διεκδικήσει την πρόκρισή του μέσω του iBeach και Beach Arena αλλά και μέσω της σειράς στην Χαλκίδα ή στην Πάρο ή στην Πατρα κ.α

Επίσης, οι αθλητές μπορούν να μεταφέρουν την βαθμολογία τους σε άλλη περιφέρεια, βελτιώνοντας ένα αποτέλεσμά τους, εφόσον το δηλώσουν εξ αρχής στην Τεχνική σύσκεψη και στον Τεχνικό Υπεύθυνο. Μοναδικός περιορισμός στην μεταφορά βαθμολογίας είναι πως κάθε αθλητής θα πρέπει να διαμορφώσει την ΤΕΛΙΚΗ ατομική του βαθμολογία με αποτελέσματα ίσα ή περισσότερα από τα εντός έδρας σε σχέση με τα εκτός έδρας.

Έπαθλα
Στις ομάδες που κατέβαλαν την 1η και 2η θέση κατάταξης των τουρνουά της BVSL, η διοργανώτρια αρχή απονέμει διπλώματα, μετάλλια (χρυσό, ασημένιο) και δώρα από τους υποστηρικτές του τουρνουά σε κάθε αθλητή.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
τηλ. 6944622444 – ΧΑΝΙΑ ή ηλεκτρονικά εδώ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...