Φινάλε της 1ης αγωνιστικής της Super League

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική της Super League με περίπου 150 ομάδες να «μάχονται» για τον τίτλο του πρωταθλητή σε Αττική (iBeach και Beach Arena), Πάτρα και Χανιά.

Στα Χανιά, το Σάββατο διεξάχθηκε το μεικτό τουρνουά, όπου η ομάδα φαβορί των Γιώργου Δασενάκη / Ρόζας Αγιουτάντη επικράτησε των μικρών και ελπιδοφόρων Λέντι Στάφα / Βασίλη Γρηγοράκη με 2-0 σετ (15-11, 15-9).

Την Κυριακή στο ταμπλό των γυναικών είχαμε 2 «γνώριμες» παρουσίες από τον τελικό του μεικτού. Η Ρόζα Αγιουτάντη με συμπαίκτρια την Αθηνά Παπαδάκη «διπλασίασε» τα χρυσά της μετάλλια νικώντας με 2-0 σετ (15-8, 15-11) τις «μικρές» Λέντι Στάφα (2ο ασημένιο μετάλλιο) / Βοζινάκη Μαρία.

Στους άντρες οι Νεκτάριος Γεωργακόπουλος / Παντελής Μοτάκης επικράτησαν των Δημήτρη Αναστασάκη / Αντρέα Βανδουλάκη με 2-0 σετ (15-10, 15-10).

Χανιώτες αθλητές/τριες έδωσαν το παρόν και στους υπόλοιπους σταθμούς του τουρνουά. Ο Κώστας Χειλαδάκης έπαιξε στο Beach Arena στην κατηγορία One Star μεικτού, όπου με συμπαίκτρια την Μαρία Γιαννακάκη έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά.

Στην Πάτρα βρέθηκαν η Πανδώρα Γκέκα και ο Χρήστος Λέκκας όπου στην κατηγορία open μεικτού κατέλαβαν την 3η θέση. Η Πανδώρα και ο Χρήστος αγωνίστηκαν και στις κατηγορίες γυναικών και αντρών αντίστοιχα. Η Πανδώρα με συμπαίκτρια την Αθηνά Κουρκουμέλη έφτασαν μέχρι το τελικό όπου ηττήθηκαν με 2-1 σετ, ενώ ο Χρήστος με συμπαίκτη τον Δημήτρη Αγγελόπουλο έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...