Έπεσε η αυλαία του Amstel Radler Super League

Με όμορφες αναμετρήσεις και σύμμαχο τον καιρό, ολοκληρώθηκε χτες το «απολαυστικό» Amstel Radler Super League Tournament, με την συμμετοχή 118 αθλητών και αθλητριών και ένα μαραθώνιο από 109 απολαυστικών παιχνιδιών, τα οποία κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των αρκετών θεατών που βρέθηκαν στις κερκίδες των εγκαταστάσεων.

Η αυλαία έπεσε με δύο εκπληκτικούς και αμφίρροπους τελικούς στην Gold κατηγορία όπου στους άντρες οι Αντιόλ Κόλα / Δημήτρης Βολιτάκης επικράτησαν δύσκολα του Μπάμπη Λίτου και του Γιώργο Μουντράκη με 2-1 σετ (11-15, 15-12, 19-17).
Στις γυναίκες οι Ασπασία Ρηγάκου / Πανδώρα Γκέκα κατάφεραν να ανέβουν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, κερδίζοντας τις «μικρές» και ελπιδοφόρες Γιωργίνα Αντωνακάκη / Ιωάννα Περδικάκη (οι οποίες είχαν κερδίσει νωρίτερα τον τίτλο στην Silver κατηγορία) με 2-1 σετ (15-17, 15-11, 11-9).

Με πρωταγωνιστές τα νιάτα ολοκληρώθηκαν οι 2 τελικοί της κατηγορίας Silver όπου στην κατηγορία των γυναικών Γιωργίνα Αντωνακάκη και Ιωάννα Περδικάκη νίκησαν τις Λεντιάνα Στάφα / Μαρία Βοζινάκη με 2-0 σετ (15-8, 15-9) ενώ στην κατηγορία των αντρών οι έμπυροι (από τις πολλές Amstel Radler) Νίκος Πέτκος / Φραγκιουδάκης Γιώργος λύγισαν από την πίεση των νεαρών Δημήτρη Σταυρόπουλο και Βασίλη Γρηγοράκη γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 σετ (15-10, 16-18, 11-8).

Τέλος στην κατηγορία OPEN Μεικτού πρωταθλητές στέφτηκαν οι Κώστας Χειλαδάκης / Αντουαλένα Βασιλείου, επικρατώντας με 2-0 σετ (15-7, 15-4) του Φώτη Πασιούρα και της Χαράς Τζολάκη.

Φωτογραφίες από το τουρνουά μπορείτε να δείτε εδώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...