Κόλα/Παπαδάκης και Μυγδάλη/Γεωργοπούλου οι νικητές στο τουρνουά ΄Ν.Κατούφας 2018΄

Μετά από ένα διήμερο με συναρπαστικούς αγώνες, ολοκληρώθηκε και το φετινό  τουρνουά  ΄΄Ν.Κατούφας΄΄ , το πιο σημαντικό τουρνουά του Συλλόγου, καθώς γίνεται κάθε χρόνο στην μνήμη, του φίλου και συναθλητή Νίκου Κατούφα, έχοντας πάντα κοντά μας την οικογένεια του Νίκου.

Την πρωτιά και σε άνδρες και σε γυναίκες, πανάξια πήραν δύο ομάδες από το Ηράκλειο, καθώς κέρδισαν στους αντίστοιχους τελικούς, τις ομάδες από τα Χανιά.

Παραδοσιακά οι Ηρακλειώτικες ομάδες, τιμούν κάθε χρόνο με την παρουσία τους, αυτό το σημαντικό τουρνουά του συλλόγου, και κάθε χρόνο γίνεται αφορμή να συναντιόμαστε και να αγωνιζόμαστε με παλιούς αλλά και νέους φίλους και συναθλητές από το Ηράκλειο.

Στον τελικό των ανδρών οι Κόλα Αντιόλ/Παπαδάκης Γιώργος κέρδισαν με 2-0 σετ τους Λίτο Μπάμπη/Χατζηδαμιανού Δαμιανό, που έδωσαν μεγάλη μάχη στον τελικό και ειδικά στο πρώτο σετ (27-25), αλλά τελικά λύγισαν , μπροστά στην μαχητικότητα και το πάθος των αντιπάλων τους.

Στον τελικό γυναικών έγινε συναρπαστικό παιχνίδι , που κράτησε σε αγωνία του θεατές μέχρι τον τελευταίο πόντο, καθώς το παιχνίδι κρίθηκε στα τρία σετ, με το τελευταίο σετ να κρίνεται στην παράταση με 17-15. Τελικά η  ομάδα των Μυγδάλη Εύης / Γεωργοπούλου Αθηνάς κέρδισαν τις Κορακοβούνη Όλγα / Βασιλείου Αντουαλένα με 2-1 σετ .

Τις διαιτησίες στους τελικούς , πρόσφεραν αφιλοκερδώς, οι διαιτητές Καρπουζάς Γιάννης και Κοκκινάκης Ευτύχης .

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Beach cafe Iguana , για την χορηγία του στο τουρνουά και την Ice – Cretea για τα παγωμένα και υγιεινά Κρητικά τσάγια .

Στο τέλος ενός απόλυτα πετυχημένου τουρνουά, σε μια σεμνή τελετή απονομής  όλοι οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν ραντεβού για του χρόνου  , για ένα ακόμη μεγαλύτερο τουρνουά.

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...