Πρωταθλητής και φέτος ο “Χανιώτης” Μπακαλόγατος στο 21ο KOYROUMPELO BEACH VOLLEY.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά και 3η τα τελευταία 4 χρόνια η ομάδα που αποτελείται κατά τα 3/4 με αθλητές του Συλλόγου μας κατέκτησε το μεγάλο τουρνουά του Ρεθύμνου το προηγούμενο ΣΚ.
Με τους Λίτο Μπάμπη, Μποτζολάκη Μανούσο και Μιχελάκη Γιώργο από τα Χανιά και το Κοσκινά Γιώργο νίκησαν σε κατάμεστες κερκίδες στον τελικό το Havana από το Ηράκλειο (Παπαδάκης Γ. Παπαδάκης Μ., Αντιόλ Κ., Γιαννόπουλος Γ.)  με 2-0 σετ (21-19, 21-18). Νωρίτερα είχαν αποκλείσει επίσης με 2-0 το Ανατολίτικο από το Ρέθυμνο (Μαρούλης, Λαδάκης, Χνάρης, Αραμπόπουλος, Μαγριπλής). Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στο τουρνουά συμμετείχε και η ομάδα Αμμος & Ήλιος με παίκτες του συλλόγου μας (Τζιλιβάκης Αντώνης, Χατζηδαμιανού Δαμιανός, , Μπατάκης Μανώλης , Δασενάκης Γιώργος, Λαμπρινος Βαγγελης και Παπαδακης Γρηγορης) που αποκλείστηκε στη φάση των 8 από τους πρωταθλητές.
Το συγκεκριμένο τουρνουά κλείνει 21 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας και ολοκληρώνεται μετά από 1,5 μήνα αγώνων 4Χ4. ¨Περιλαμβάνει ειδικές βραβεύσεις, χορευτικά, πυροτεχνήματα, ηχητική και μουσική κάλυψη κ.λ.π).
Διαθέσιμα το video του τελικού στο https://www.facebook.com/kouroumpelobeachvolley/videos/2429280580416269/
Ιστοσελίδα με φώτο και υλικόhttps://www.facebook.com/kouroumpelobeachvolley

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...